PARTYINFO

 

ENNIO MORRICONE - THE 60 YEARS OF MUSIC TOUR

Datum konání:
15.01.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - O2 Arena
Live:
Ennio Morricone
Popis:
vstup: Ticketportal: https://www.ticketportal.cz/performancesvg.aspx?idp=-2147483117
 
 
Ennio Morricone vystoupí v lednu v Praze

Italský hudební skladatel Ennio Morricone, známý především tvorbou filmové hudby, vystoupí v rámci svého turné The 60 Years Of Music Tour 15. ledna 2016 v pražské O2 Areně.

 

Ennio Morricone se proslavil zejména tvorbou hudby k filmovým westernům. Za celou svou kariéru ovšem zkomponoval více než pět set filmových a seriálových soundtracků, a právě tento hudební génius a mistr zachycení okamžiku a emocí, který v roce 1997 převzal Oscara za celoživotní dílo, vystoupí 15. ledna 2016 v pražské O2 Areně. Zdá se, že Ennio má po úspěchu turné ze začátku letošního roku stále plno energie, nevydržel dlouho odpočívat a tak na začátek roku 2016 plánuje zcela nové turné po Evropě s názvem "The 60 Years Of Music Tour". Těšit se můžeme na velkolepou show, ve které jistě zazní všechny slavné filmové skladby a podle dostupných informací v ní bude sám Ennio dirigovat Český národní symfonický orchestr. Dále se můžete těšit na velký pěvecký sbor, a vystoupí i známá sopranistka Susanna Rigacci. 

Ennio Morricone je tvůrcem hudby ke slavným westernům, mezi které patří například Tenkrát na Západě, Pro hrst dolarů nebo Hodný, zlý a ošklivý. Nejznámější je asi skladba "Man With a Harmonica" z filmu Tenkrát na Západě, kterou si můžete připomenout zde: 



Vstupenky jsou dostupné v síti Ticketportal.


stanjah

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016