PARTYINFO

 

ELEKTRO KAČEŘI

Datum konání:
28.11.2015 - sobota
Místo konání:
Březnice - KD Březnice
DJs:
Orbith, Tráva, Kao Oui, Cidoo, Robo, Fedy
Info:
http://www.kaceri-festival.cz...
Popis:
vstup: 100,- Kč
Line-up:
20:00 – open
20:30 – Robo
21:30 – DJane Kao Oui vs. Cidoo
23:00 – DJ Tráva
00:30 – Orbith
02:00 – Fedy
03:00 – end
 
 
Závěrečné informace k Elektro Kačerům
Elektro Kačeři představí v listopadu dvě DJ legendy

Již popáté se v KD Březnice rozezní Elektro Kačeři. 28. listopadu připraví Kačeři večírek se známými jmény české taneční scény. V kulturním domě se představí hned 5 známých českých DJs, kterým vévodí dvě legendy.

 

Tráva

Páté vydání Elektro Kačerů s sebou přinese nejen velmi silný lineup, ale také několik novinek a specialit. V Březnici se představí tentokrát dvě DJské legendy. Z Brna zavítá na Kačery DJ Orbith, který je tahounem moravské scény již mnoho let. Před Orbithem vystoupí opravdová legenda za DJ pultem DJ Tráva. Ten, který stál u zrodu českého housu. Oba tito DJs vystoupí po mnoha letech v Březnici. Dále se představí známá pražská DJka Kao Oui, residentní DJka pražského klubu SOHO v b2b setu s talentovaným DJ Cidoo. O start celého večera se postará příbramský DJ Robo a celý večer dovede do zdárného konce příbramský DJ Fedy.

Orbith
Večer nebude pouze o hudbě, kulturní dům se promění ve velkou projekční a světelnou plochu, která dotvoří tu správnou párty atmosféru. Legraci si užijte u fotostěny, kterou tentokrát představí žhavá novinka – fotopřístroj FotoMaster. Vyfoťte se, fotku ihned pošlete do světa i si ji odneste domů. Všechny informace o akcích Kačerů naleznete na www.kaceri-festival.cz nebo na Facebooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016