PARTYINFO

 

VENDETA

Datum konání:
27.11.2015 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Main Stage: Dub Motion (Titan, Cyantific Records / UK), Casper (Redrum), Birg, Kamikaze Boy, Rybiz, Spool (Pohon Crew)
Dubstep Invasion Stage: Mylkyway (OWSLA, MA Dubstep), Yak, Dekor, Mania, Flexa (Pohon Crew & Invasion Crew DJs)
Black Vinyl Bazar Stage: Alien (Black Vinyl Bazar), Jahly Soul (Pawlač Zewls), Kotlyk (Pohon Crew)
Live:
VJ Zae & VJ Spool
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:30, vstup: 70,­- Kč
 
 
Vycházející hvězda D´n´B Dubmotion poprvé v ČR

Po zářijové premiéře s rakouskými hosty TR Tactics se nám blíží druhá podzimní Vendeta roku 2015. I tentokrát vám přinášíme 3 žánrově odlišné stage nabité kvalitní hudbou. Na své si opět přijdou hlavně fanoušci drum´n´bassu, kteří se můžou těšit na dalšího headlinera vystupujícího vůbec poprvé v ČR. Tradičně to však nebude vše, co vás 27. listopadu na Flédě čeká. Níže přinášíme kompletní info.

 

Na hlavní stage jsme tentokrát povolali mladou anglickou krev z Londýna a to Dub Motion. Ten si udělal jméno úderným dancefloor stylem, který kombinuje se soulful feelingem a těžko jej lze tak zařadit do jedné škatulky. Za krátkou dobu stihl vydat tracky na uznávaných labelech Cyantific nebo Titan (netřeba asi dodávat, že za ním stojí u nás tolik oblíbený DJ A.M.C.). Díky tomu si oblíbili jeho tracky Chase & Status, Andy C, Noisia nebo Friction. Takže pokud znáte sety zmiňovaných, určitě jste se s tvorbou Dub Motion již setkali. Dalším hostem bude DJ Casper z Redrumu, kterého domácím asi není třeba blíže představovat. Zbytek posádky tvoří DJs Birg (ten párty rozjede deep setem), Rybiz, o závěr se pak postará Kamikaze BoySpool z pořádající Pohon crew.

Na druhou stage jsme tentokrát spojili síly s Dubstep Invasion crew, takže ani zde nebude nouze o hutné bassy (i když v trochu pomalejším rytmu). Zde přijala pozvání další domácí producentská naděje, která se už stihla výrazně prosadit i v zahraničí a to Mylkyway. Díky své dubstepové produkci o něj projevil zájem label OWSLA (za nímž stojí samotný Skrillex) a má zde na starost sound engineering. Vedle toho je i výraznou postavou rádia MA Dubstep. Není tedy divu, že jej podporují jména jako Teddy Killerz, Joe Ford nebo L 33. Zástupci Pohon crew a Invasion crew ­Yak, Dekor, Mania a Flexa se pak postarají o příjemný zbytek večera.

Na již tradiční třetí stage jsme pozvali zástupce z Black Vinyl Bazar, což je kamenný obchod i online shop z Brna, v němž si najde to svoje každý hudební nadšenec a milovník černého asfaltu. Můžete se tak těšit na multižánrový mix těch největších lahůdek z nabídky tohoto obchodu. DJs Alien a Jahly Soul však možná budete znát i díky projektu Hudební nauka, který každé pondělí pořádají v baru Absenter. Tyto dva pány pak doplní se svojí vinylovou sbírkou i DJ Kotlyk z Pohon Crew.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016