PARTYINFO

 

FINLANDIA PRESENTS CHRISTMAS PARTY 2015

Datum konání:
25.12.2015 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Výstaviště ABC
DJs:
Finlandia main stage: Brian Sanhaji (DE), Ant Brooks (NL), Skober (UA), Toky (SK), Lucca, Džejár, Makarov & Steen, Sionni
Radio Kiss Delta stage: Michael Burian, Chris Sadler, Michael C, Sunbeam, Smoke, Ango
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup v předprodeji 350,- Kč https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=134574, vstup na místě 399,- Kč. Zlevněné vstupné pro studenty 16-18 let: 200,- Kč. Ceny jsou konečné včetně všech poplatků.
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Poslední info a novinky k letošní Christmas Party
16. ročník Christmas Party bude hostit Briana Sanhajiho, Ant Brookse a Skobera

25.12. se mohou všichni příznivci elektronické hudby těšit na 16. pokračování tradiční Christmas Party na pardubickém výstavišti ABC, které bude na dvou pódiích hostit 14 DJs včetně 3 zahraničních jmen! Headlinery Finlandia main stage bude německý techno kouzelník Brian Sanhaji, který se představí v živém vystoupení, dále majitel respektovaného labelu Groovant Music – Ant Brooks a poprvé se v ČR představí ukrajinský Skober!

 

Kromě tria zahraničních hostů zahrají na main stagi i slovenský Toky, Lucca, Džejár, Makarov & Steen a DJka Sionni.




Na druhém Radio Kiss Delta pódiu, které bude hudebně především o stylech house a progressive vystoupí Michael Burian, Chris Sadler, Michael C, Sunbeam, Smoke a DJ Ango. Po ukončení Christmas Party proběhne v nedalekém klubu Gimlet oficiální afterparty, na níž se představí Subgate, Revis, TGT, Ronica a John Blanco!

Vstupenky za 350,- Kč jsou k dostání v síti Ticketportal. Cena vstupného na místě činí 399,- Kč. Ceny jsou konečné včetně všech poplatků.

Kompletní informace naleznete na www.christmasparty.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016