PARTYINFO

 

JUICY BOOGIE

Datum konání:
07.11.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Cashmeer & Skywalker, Larie1, Mr.Ultrafino, Pat Heart
Live:
VJ Martin
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: 100,- Kč
 
 
Další pokračování Juicy Boogie tuto sobotu v klubu Storm

První vydání večírku Juicy Boogie zahájil mocně amsterdamský drvoštěp Marcel Vogel, který v současnosti pokračuje v evropskému turné. Na druhé pokračování byli pozváni matadoři domácí alternativní klubové scény.

 

DJské duo Cashmeer & Skywalker na ní působí už celou dekádu, během níž se propracovali od liquid drum’n’bassu až k funkovým riffům a vznosným melodickým linkám klasického disca a boogie 70. a 80. let. Larie1 je DJ a producent původem z Jekatěrinburgu, dlouhodobě žijící v Praze. Záběr původně hiphopového DJe se postupně rozšiřoval na funk, jazz a boogie. Přesto ve svých setech neustále využívá brilantní gramofonovou techniku, díky které předskakoval takovým jménům jako jsou Naughty By Nature, Onyx nebo GZA.

Mr. Ultrafino má na svědomí několik klubových nocí s žánrovým rozstřelem od jazzu přes funk, broken beat a soulful house a každou středu vlní vlny Radia 1 v pořadu eStereo. Pat Heart je stálice nejen pražské klubové scény,ale také tichá hybná síla za labelem Just Like That a DJ, který hrál doslova na celém světě. Má za sebou rezidentury v zemích od Francouzské Guyany přes Británii, Švýcarsko až v roce 1997 zakotvil v Praze.

Klub bude přizpůsoben jako "Storm lounge", což zajistí příjemnou atmosféru, více místa k sezení v pohodlných gaučích a kratší distanc z parketu na bar, kde si budete moci vychutnat kvalitní karibský rum nebo míchaný drink. Vstup na Juicy Boogie večírek bude za pouhou stovku, takže vám nic nebrání se v sobotu zastavit v pražském klubu Storm a užít si to na maximum. :)

LINE UP:

Cashmeer & Skywalker - Classic Disco & Boogie
Larie1 - Boogie, Jazzfunk, Turntablism
Mr.Ultrafino - NuDisco, Soulful House
Pat Heart - Deep & Soulful House
Vizualizace: VJ Martin

TIMETABLE:

Oficiální webové stránky klubu
Facebook fanpage klubu
Facebook událost

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016