PARTYINFO

 

HIDDEN ORCHESTRA (UK)

Datum konání:
18.11.2015 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Hidden Orchestra (UK), Zabelov Group
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, předprodeje: 400 Kč + poplatky: Goout – https://goout.cz/cs/listky/hidden-orchestra/paf/, Ticketportal - http://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=92734, Ticketpro - http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1601337-hidden-orchestra.html, na místě: 500,- Kč
Line-up:
19:00 doors

19:30 Zabelov Group

20:30 Hidden Orchestra
 
 
Hidden Orchestra se představí už ve středu s vlastní audiovizuální show

Z hlavního města Skotska se do Prahy už tuto středu vrací kvartet Hidden Orchestra, známý originálním propojováním jazzu a elektroniky. Bude to událost pro všechny, kteří milují propojování jazzu a elektroniky. Kdy jindy totiž uslyšíte dubstepovou basu střídat jemné tóny harfy?

 

Představte si město Edinburgh s jeho tajemnou atmosférou, nepředvídatelným počasím, větrnými pláněmi a břehy Severního moře. Stejně nevypočitatelná je i hudba Hidden Orchestra spojující v sobě různorodé hudební živly. Hlavní složku tvoří jazz namíchaný s klasikou, ambientem, hip hopem a elektronikou.



Jako support se přestaví originální duo běloruského akordeonisty a českého bubeníka Zabelov Group. A aby nebylo experimentů málo, Hidden Orchestra dorazí se svou vlastní audiovizuální show, kde bude VJ svými obrazy živě doprovázet hudební dění na pódiu. Už teď je jasné, že nás tento večer čeká opravdu kvalitní hudební zážitek.

Vstupenky jsou stále k dispozici v online předprodejích a v Café NoD. Na místě budou za 500,- Kč.

 
Hidden Orchestra doprovodí Zabelov Group a speciální vizualizace

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016