PARTYINFO

 

BASIC CONNECTS - 18. VÝROČÍ SUNSHINE PEOPLE

Datum konání:
20.11.2015 - pátek
Místo konání:
Beroun-Centrum - Metro Club
DJs:
SP crew, Pavel Bidlo
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: 50,- Kč
 
 
Užijte si podzimní víkend v berounském Metro Clubu

20. a 21.11. se můžete vydat do nedalekého Berouna. Kromě podzimní procházky a burgeru v Blackdogs se zastavte v Metru. Místní multižánrový klub tu druhým rokem provozuje Jan Berdych ze Sunshine People. Ovšem tento víkend bude trochu zvláštní. V rámci oslav 18ti let založení  Sunshine People zahraje v pátek 20.11. kompletní crew a jako speciální host vystoupí DJ Pavel Bidlo. Celá parta předvede deep house, house a tech house rytmy v jejich osobitém stylu, který jste mohli již 18 let slýchat v pražských i mimopražských klubech. Za zmínku stojí dnes již legendární parties Euforica v klubech Roxy a Mecca, kde se jako hosté těchto akcí představili např: Dave Mothersole, Richard Grey, Angelo, Richard Parker, Smokescreen Sound System a mnoho dalších.

 

Na sobotu 21.11. je připraven koncert skupiny Android Asteroid. A protože je Android Asteroid jediná česká kapela, která nahrávala v londýnských Abbey Road Studios, důstojně naplní narozeninový víkend. Jedna z nejzajímavějších tuzemských hudebních formací zahraje v Berouně vůbec poprvé. Jako předkapela vystoupí High Corporation. 

A jak se do Berouna dostat? Po dálnici je to z Prahy 15 minut a vlakové i autobusové spojení je i o víkendech stabilní. Metro Club najdete cca 10 minut chůzí z centra. 

https://www.facebook.com/Metro.Club.cz/

http://www.metro-club.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016