PARTYINFO

 

GROOVE BAR PRESENTS: SIMONLEBON

Datum konání:
31.10.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Groove Bar
DJs:
Simonlebon (Luv Shack Rec.; Vienna), Lukas Micka, dMIT.RY, Ol-Wiz
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:30, vstup: zdarma
 
 
Simonlebon historicky prvním hostem Groove Bar Presents:

Kdo zná Groove Bar a už měl tu čest tam strávit pár dlouhých večerů, tak ví, že je to jeden z málá pražských barů, kde si dají záležet nejen na dobrém pití, prostředí a obsluze, ale jeho nedílnou součástí je také hudba, konkrétně DJs, kteří tam hrají každý večer od středy do neděle.

 

Při dobrém ozvučení si můžete přijít poslechnout širokou škálu elektronické a něco málo instrumentální hudby od soul a funku, nedělní lounge či autonomic, vyklidněný deep house až po rozjetý klubový sound od těch nejpovolanějších na zdejší scéně, stejně tak jako od nováčků, kteří sem tam dostanou šanci předvést svůj vkus a dovednosti před zdejším publikem. Mezi residenty Groove Baru patří například Click Joe aka Moreti (MUAH, One More Time), Raphael Kosmos (Endless Illusion, Intergalactic FM), Mike Corner (Dirty Corner, Radio Wave), Risto aka Dědek, dMIT.RY & Ol-Wiz, Myclick aka Face (Techno.cz), Drag And Drop DJs, Theya (Liquid Flight) & Insane (WNTGD) a mnoho dalších více či méně pravidelně objevujicích se tváří. Groove Bar podcasty některých z nich si můžete poslechnout zde.

Kromě místních DJs jak z Prahy tak i jiných koutů ČR si do Groove Baru našlo cestu i několik zahraničních jmen. Někteří více, jiní méně známí. Většinou tu byli buď zrovna na dovolené, nebo projížděli kolem. A právě se zahraničními hosty je spjata následující novinka, kterou chceme touto cestou představit!

Nově si u nás budete moci jednou měsíčně přijít poslechnout a klidně i zatančit na zahraniční hosty, které speciálně pro vás do Prahy dovezeme. Možná sí teď říkáte, že na to v "Groovu" není místo. Proto jsme se rozhodli, že na tyto večery omezíme počet rezervací a míst k sezení tak, aby vznikl větší prostor pro pohyb a tedy více komfortu pro vaše dovádění za doprovodu skvělé house music.


Jako první přijal pozvání jeden ze zakládajících členů vídeňského labelu Luv Shack - Simonlebon. Label Luv Shack působí již od roku 2011 a na svém kontě má několik úspěšných releasů. Label nastolil ve Vídni hudební revoluci během několika let své působnosti, ať už se jedná o hudební styly jako hip-hop, disco, house nebo techno. Více se o tomto labelu můžete dočíst na jeho stránkách.


Simonlebon
násával hudební vlivy v devadesátých letech cestováním po Evropě a ve Vídni je známý jako univerzální a pracovitý DJ. Období 90s ho hudebně velmi ovlivnilo, proto ve svých setech propojuje prvky house, disco, techno a dub, ze kterých pestře vytváří neopakovatelný proud zábavy. Momentálné se věnuje promoterské činnosti s jeho Project East, který se jako platforma stará a podporuje hudební změnu ve východní Evropě. Kromě toho pracuje pro vídeňský Market Club jako residentní DJ a booker. Krom své vlastní produkce se hudebně také podílí na skládaní příštích klubových hitů s kolegou Lee Stevensem, se kterým vydávají pod jménem Burnin Tears, který čerpá z hudebních prvků 80s, anologových synthů a "drum machinů".


Věříme, že Simon je tou správnou volbou pro prvního hosta našich pravidelných nocí Groove Bar Presents: a budeme se na vás těšit.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016