PARTYINFO

 

INNER CITY W/ SUBWAVE (METALHEADZ)

Datum konání:
16.11.2015 - pondělí
Místo konání:
Praha - Opposite
DJs:
Subwave (Russia / Metalheadz), AHZ (Volnej Průběh / NZP), Annita (Touch the Jungle / Bassport FM), KamCZa (DNB Fever / NZP), Nitrous (Volnej průběh / Radio 1), Rudeboy (Shadowbox / Radio 1)

Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Limitovaná kapacita prostoru - 200 vstupenek, Rezervační emailová adresa: anna.schagererova@gmail.com
 
 
Jak to má česká D´n´B špička se Subwavem?

Za necelý měsíc se do Prahy poprvé podívá ruský producent Subwave vydávající na megalabelech Hospital, Shogun či Metalheadz. Zeptali jsme se proto české drumandbassové špičky na pár jednoduchých otázek, které se k Subwavovi vztahují...

 

Subwave


1. Čím je pro tebe Subwave?

2. Jaký jeho track ti k srdci přirostl nejvíce a proč?


Akira:

1. Hodně nabušenej producent z východu, kterýho jsem kdysi dost sledoval, ale popravdě od toho jeho alba na Metalheadz už toho o něm moc nevím.

2. Nejradši mám "Dreamcatcher" na Metalheadz Platinum, hlavně kvůli tomu skvělýmu "oldschool" vibe intru. Ještě lepší je VIP verze, co hraje Goldie. Tam je to intro jeste víc "uplifting". ;) Ale nejvíc jsem od něj hrál "Think" na Shogun Audio. Skvělej "tribal roller"!

 

KamCZa

1. Pro mě je výraznej ruskej D´n´B producent, kterej svojí kvalitou vybočuje natolik, že se mu podařilo vydat dost tracků na hodně provařenejch labelech a tím se dostat i do hodně DJskejch bagů a futrálků. Není to úplná masovka, ale když komukoliv pustíš jeho hitovky, tak řekne: "Aha, tuhle znám a tu taky, hééj, to je fajne muzička".

2. Z těch dřevnějších dob to jsou obě skladby z releasu "Think/Indigo" ještě na Shogun Audio a teď teda hodně žeru ještě nevydanej track "Mirror", ten je, hele, supr!


Rudeboy

1. Skvělej producent, kterej se na chvíli ztratil, aby se teď zase ve velkym vrátil. Těšim se na to.

2. Asi "Think", tehdy jsem ho pořádně zaregistroval a mám tuhle věc na desce hodně ošoupanou. Musím ale zmínit taky "Stars Get Down", to je solidní euforka.

Anakin

1. Je to pro mě jeden z těch míň nápadnejch producentů, kterej se čas od času vytasí s neskutečnou bombou.

2. "Think", protože to je jeden z těch nadčasovejch tech-deepovejch (nebo jak to nazvat) tracků.


Nitrous

1. Upřímně to s ním mám tak napůl, něco není pro mě, ale pak má pár skladeb, který se mně hodně líbí. Bez debat má ten pán talent.

2. Pro mě je to rozhodně "Think" na Shogun Audio. Krásnej "minimal roller". Rád bych také připomněl "Plastic Heart" na autonomic notu.

 

Theya

1. Minimalistickej génius

2. Samozřejmě asi "Stars Get Down". Tenhle track mě instantně vrací zpátky někam na protančený festivaly, kdy ráno vyjde slunce a tobě nic nechybí.

 

Annita

1. Na světě je jen několik producentů u kterejch dokážu vždycky s jistotou identifikovat jejich tvorbu, i když konkrétní track vůbec neznám. Gleb je jedním z nich. Z jeho nápadů čerpá do teď spousta producentů po celým světě, zvuk si ale nikdo ani netroufne napodobit. Není se čemu divit. Málokdy někdo přijde s něčím tak originálním. Subwave je pro mě společně s Electrosoul System definicí ruskýho drum and bassu.

2. TOP tracků od Subwava mám několik. Nejvíc je ale asi skladba "Rainbows", která vyšla v rámci jeho posledního alba na Metalheadz. Nejdřív jsem jí nemohla přijít na chuť. Jeho tvorba totiž není dělaná na první dobrou. U "Rainbows" jsem potřebovala asi tak deset poslechů. Teď ale tenhle kousek dřu skoro pořád. Má ohromnou sílu a atmosféru.

 

Ruský DJ a producent Subwave se představí v České republice a to v pondělí 16. listopadu na akci Inner City v klubu Opposite.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016