PARTYINFO

 

MAGNETIC FESTIVAL

Datum konání:
18.12.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
Borgeous (USA), TBA
Info:
http://www.magneticfestival.com
Popis:
vstup: 990,- Kč na www.ticket61.com
 
 
Kura, Wiwek a Joe Stone na prosincovém Magnetic Festivalu Laidback Luke zamíří s novým albem také do Prahy
Americký DJ a producent Borgeous na Magnetic Festivalu

Seznam vystupujících umělců prosincového Magnetic Festivalu se dočkal významné posily ze zámoří. Poprvé se do České republiky chystá DJ a producent Borgeous. Po své matce je sice národností z půlky Jamajčan, ale tenhle kluk pod čepicí rozhodně žádné dredy neskrývá...

 



Hudební geny, které zdědil, však využil v roce 2012 k tomu, aby ze svého studia udělal továrnu na taneční hity. Tím prvním byla skladba "Tsunami", produkovanou společně s DVBBS, která patří zároveň k jeho nejúspěšnějším. Se zájmem téměř všech světových festivalů přišel více jak 16ti měsíční maraton světového tour. I když patří John Borger za poslední dva roky k nejvytíženějším světovým EDM umělcům, přesto si našel čas na studiové seance, aby vznikly skladby jako "Breathe", "Wildfire", "They Don't Know Us", "Big Bang", "Zero Gravity", "Lovestruck", "Invincible", "Celebration", "This Could Be Love" nebo "Beast". 



Vstupenky na MAGNETIC Festival, který proběhne 18.12. 2015 v hale PVA Expo v Praze, můžete zakoupit od 990,- Kč na www.ticket61.com.  

www.magneticfestival.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016