PARTYINFO

 

TECHNO.CZ NIGHT

Datum konání:
06.11.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Myclick aka DJ Face, Subgate, Reznyk, Deivis, No-On
Line-up:
21:00 Face

22:30 Subgate

00:00 Deivis

01:30 Reznyk

03:00 No-On
 
 
Další Techno.cz Night již tento pátek v Chapeau Rouge
Reznyk a Deivis první listopadový pátek na Techno.cz Night

Techno.cz Night v Chapeau Rouge se blíží a je tedy čas si podrobněji představit část hostů, kteří vystoupí na tomto večírku.

 

Reznyk (techno.cz)

David Pultar alias Reznyk se potlouká na české taneční scéně 15 let. 10 let poctivě nakupoval desky a piloval svoje dovednosti na všech možných mejdanech po ČR. Prošel si několika projekty, byl součástí několika bookingů a pořádal spousty mejdanů. V současné době gramofony vyměnil za PC a hraje výhradně z Abletonu Live. Na vystoupení si bere synth od Elektronu - Analog Four, který dovoluje celý set obohatit, dostat ho na jinou úroveň a dodá mu živost a "nepřesnost", která je typická pro hraní z gramofonů. Do batohu si ještě přibalí Xone K2, který využívá jako bicí nástroj. A aby toho nebylo málo, tak do kufru hodí mix od Allen Heat - Xone 4D. Tento setup přicházel na svět postupně a stále není u konce. Přibude drum machine od Elektronu, takže jeho sety budou z části live a z části DJ set.




Další aktivitou je pořádání mejdanů Techno.cz Night, kterých nebylo málo. Na večírku se představila kompletní česká techno elita a ne jen ta. Občas se ukážou i zahraniční hosté jako například Takaaki Itoh, Ancient Methods, Radial a další...




Úplnou novinkou v hudebním světě Davida je právě vycházející album "First Stage" na labelu Naked Records, které vyjde 25.10. 2015. Album mapuje poslední 2 roky jeho tvorby a současně odstartuje live vystoupení, které plánuje na začátek roku 2016 v podobně cca deseti mejdanů po celé ČR. Neustálý vývoj u Reznyka je patrný. Přijďte ho podpořit do Chapeau Rouge ne jen jeho samotného, ale celou akci.



Reznyk - "First Stage" (album) [NKDRCEX016]

Reznyk je techno pojem z Prahy. Nikdy nepodlehl vábení komerční scény, věnoval se samostatnému objevování, syntéze a kombinování nálad a zvuků. Třináct svých aktuálních kompozic nyní poskládal do alba s názvem "First Stage" a česká nezávislá značka Naked Records je pyšná na to, že může Reznykovu tvorbu prezentovat veřejnosti. Očekávejte pouze syrové, ale přitom hravé techno, které vás unese.



linky:

https://www.facebook.com/djreznyk

https://soundcloud.com/reznyk-david-pultar

https://www.youtube.com/channel/UCcBP5mptb4qMjQnEC8QuufA

http://classic.beatport.com/artist/reznyk/284495



Deivis (Coonk, MIDI)

Od září 2008 se zasvěcuje do tajů DJingu. Od 2009 představují společně s DJem Shalou projekt "Connected Everything", kde maximálně využívají DJ techniku a zapojují do vystoupení 5 DJs hrajících zároveň. Po prvních zkušenostech se ukazuje, jak velké možnosti toto propojení nabízí. Proto neváhají a pořádají speciální MIDI stage na parties E-MOTION, MIDI Special nebo festivalu Creamfields CE.



V roce 2010 rozjíždí svoji rezidentní klubovou noc COONK, na kterou zve od roku 2013 známá jména světové scény, např. Okain (FR), Deltano (BE), Ilario Liburni (BE), Maximiljan (NL), Matthias Meyer (DE), Anthea (UK) a další... V září 2011 nastupuje na pozici produkčního v brněnském klubu Perpetuum.



Styl, ve kterém nachází největší uspokojení a který se snaží prezentovat, je deep-house a dub techno, slyšet však můžete i deep mnml techno. Málokdy jeho sety přesahují 117 BPM. Ke svému vystoupení používá techniku od Native Instruments (Traktor Scratch Pro, Traktor Kontrol X1), MacBook Air + 2* time code CD.

linky:

https://facebook.com/djdeiviscz

https://soundcloud.com/deivis/

http://dj.beatport.com/deivis


Těšíme se na vás.

 
Další Techno.cz Night první pátek v listopadu v Chapeau Rouge

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016