PARTYINFO

 

TECHNO.CZ NIGHT

Datum konání:
06.11.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Myclick aka DJ Face, Subgate, Reznyk, Deivis, No-On
Line-up:
21:00 Face

22:30 Subgate

00:00 Deivis

01:30 Reznyk

03:00 No-On
 
 
Další Techno.cz Night již tento pátek v Chapeau Rouge Reznyk a Deivis první listopadový pátek na Techno.cz Night
Další Techno.cz Night první pátek v listopadu v Chapeau Rouge

Naposledy, když měl večírek Techno.cz Night zastávku v Chapeau Rouge, byli jsme svědky techno diktátu od Takaaki Itoha. Tento díl bude mnohem jemnější a provede nás světem stylů house, tech-house a techno.

 

O house set se postará DJ Face, který roztáčí gramofony již neuvěřitelných 19 let. Můžeme tedy s klidem říct, že spousta z vás byla ještě na houbách, když Michal Poncar kupoval desky a roztáčel je na mejdanech. Je šéfredaktorem techno.cz a zároveň píše rozsáhlé reporty z navštívených akcí a připravuje pro tento web novinky ze světa taneční hudby. Přehled má tedy jako málokdo a proto se můžete těšit na opravdové lahůdky.


Subgate se věnuje elektronické hudbě již od svých 15ti let a v současnosti patří mezi respektované umělce na poli elektronické scény v České republice, kde se pravidelně představuje na vyhlášených eventech a festivalech po boku světových DJských a producentských es a kromě toho má na svém kontě celou řadu úspěšných releasů.

DJ Deivis je rezidentem úspěšné klubovky COONK, na kterou zve od roku 2013 známá jména světové scény jako Okain (FR), Deltano (BE), Ilario Liburni (BE), Maximiljan (NL), Matthias Meyer (DE), Anthea (UK). Styly, ve kterých nachází největší uspokojení a které se snaží prezentovat, jsou deep-house a dub techno, slyšet však můžete i deep mnml techno. Málokdy jeho sety přesahují 117 BPM.

DJ No-On je rodák z moravskoslezského kraje a hudební nadšenec, který se DJingu věnuje od roku 2001. Barvité techno rychlejšího pojetí s prvky tribalu, acid, deep a hard techna je charakteristické jeho osobě. Kromě široké promotérské činnosti se zasadil o vybudování techno pódia na jednom z největších organizovaných free festivalů v ČR - Beats for Love.

Dalším vystupujícím je Reznyk - rezident a pořadatel seriálu Techno.cz Night. Nejzásadnější informace, která by měla padnout je, že již velmi brzy vyjde Reznykovi album pod názvem "First Stage" na labelu Naked Records, který mapuje Reznykovu tvorbu za poslední 2 roky. Toto album odstartuje i jeho live projekt, který nám představí koncem roku v klubu Cross 26.12. 2015, na dalším dílu Techno.cz Night, kde mimo jiné vystoupí londýnský live projekt - bližší info později. :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016