PARTYINFO

 

THE CINEMATIC ORCHESTRA (UK)

Datum konání:
15.11.2015 - neděle
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
The Cinematic Orchestra (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: v předprodeji 700,- Kč + poplatky od středy 22. 7. 10:00. Předprodej na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu www.musicbar.cz a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim.
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
The Cinematic Orchestra doplní Dorian Concept a další

Koncert britské kapely The Cinematic Orchestra se nezadržitelně blíží a nám je milou povinností představit i další hosty, kteří se 15. listopadu v pražském Lucerna Music Baru ukáží. Jako předskokan se představí multi instrumentalista Dorian Concept. S kapelou vystoupí světoznámý hráč na hang Manu Delago, The Cinematic Orchestra doprovodí navíc také smyčcové kvarteto. Koncert je součástí série dvaceti koncertů u příležitosti 20. narozenin Lucerna Music Baru.

 

Dorian Concept (Brainfeeder, Ninja Tune)

http://ninjatune.net/sk/artist/dorian-concept
https://soundcloud.com/dorian-concept

Vídeňský samouk, multi-instrumentalista a producent Oliver Thomas Johnson aka Dorian Concept patří mezi nejzajímavější jména současné elektronické hudby. V jeho práci nacházíme ucelenou směsici jazzu, funku, hip hopu, house, elektroniky a ambientu. V mládí ho zasáhla vlna hiphopu a již v 15ti letech se pustil do experimentů s hudbou na počítači svých rodičů. Ve stejné době vyzkoušel také různé hudební nástroje (klavír, saxofon atd). Kariéru začínal typicky s MySpace profilem a jeho prvním velkým úspěchem bylo hraní v Royal Albert Hall s The Cinematic Orchestra, které vždy obdivoval. V roce 2008 se účastnil RBMA v Barceloně a vyšlo mu první EP "Maximized Minimalization" na vídeňské značce Affine Records. Následující rok vychází debutové album "When Planets Explode" a svou hudbu prezentuje v různých koutech světa (Austrálie, Asie, Evropa a USA). Skladbu "Her Tears Taste Like Pears" zařadil britský label Ninja Tune na hudební kolekci ke dvacátému výročí a následně zde vyšlo i stenojmenné EP. Krátce po vydání si vzal Dorian Concept volno, začal pracovat na novém zvuku, používá elektronické piano Wurlitzer a analogové syntetizátory. V loňském roce vyšlo u Ninja Tune druhé LP "Joined Ends", které odhalilo odlišnou stranu jeho dosavadní tvorby.




Manu Delago

http://www.manudelago.com
https://www.facebook.com/delagomanu
https://soundcloud.com/manudelago

Innsbrucký rodák Manu Delago, žijící v Londýně, prošel klasickým hudebním vzděláním. Jako teenager hrál hlavně na bubny. Od roku 2003 se intenzivně věnuje hraní na hang. Mezi lety 2000 a 2007 působil jako bubeník v různých rakouských kapelách. V roce 2006 založil společně s Christophem Pepe Auerem projekt Living Room, což bylo první hang basklarinet duo na světě. Na kontě mají dvě studiové desky a úspěšný YouTube seriál Hang & Bass Clarinet Megahits. Jeho současná kapela Manu Delago Handmade je univerzální kvarteto s pozoruhodným dynamickým spektrem pohybujícím se na poli elektronických beatů a akustických nástrojů, jako jsou hang, fagot, housle, klavír a bicí nástroje. Manu Delago spolupracoval s celou řadou zvučných jmen, namátkou jmenujme Björk, Anoushka Shankar, Shpongle, Bugge Wesseltoft nebo Giannis Charoulis.



Vstupenky v předprodeji pořídíte za 700,- Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu www.musicbar.cz a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim.

Oficiální událost na Facebooku

Videa:

https://www.youtube.com/watch?v=oUFJJNQGwhk
https://www.youtube.com/watch?v=mmlhCC2VAXo
https://www.youtube.com/watch?v=UM7EPnhHtu0
https://www.youtube.com/watch?v=ytnHqiFQBFE

http://www.cinematicorchestra.com/
https://www.facebook.com/cinematicorchestra
https://instagram.com/cinematic_orchestra/
https://twitter.com/tco_official

www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.twitter.com/lucernamusicbar.cz

 
The Cinematic Orchestra přivezou do Prahy nové album

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016