PARTYINFO

 

MUSICORPS

Datum konání:
14.11.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Opposite
DJs:
Myclick, Yannick, Deff
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Premiéra párty Musicorp již tuto sobotu v klubu Opposite

Kontrolní otázka pro měsíc listopad zní takto: "Děláte raději věci přesně naopak, nebo vám více vyhovuje být pouze součástí anonymního stáda?!" Pokud je také ve vašem případě A správně, pak vítejte v klubu, a to v klubu ne zrovna ledajakém... Opposite najdete v samém centru naší matičky stověžaté, na adrese Ječná 12, funguje sice pouhých pár měsíců, ale velmi rychle se mu v obrovské konkurenci podařilo získat srdce a hlavně nohy plné energie pražských clubberů na svou stranu. V čem tkví jeho kouzlo? Stavte se a pochopíte... Tady se to zkrátka dělá přesně naopak a na to už evidentně nejeden znuděný párty návštěvník dobře slyší!

 

V sobotu 14. listopadu se ve zdejších úchvatných prostorách dočká své premiéry také párty Musicorps. Každý z těch tří hráčů se větší, či menší, měrou na této akci podílel, takže i v tomto případě je přístup přesně opačný oproti pouhému podání rukou, dvouhodinovému kroucení čudlíky a okamžitému útěku na kutě s tučným honorářem v zadní kapse kalhot. Na pořadu večera bude tentokrát převážně deep house a deep techno. Ano, opět další záměrný kontrast – zatímco hudba zde bude do hloubky, do klubu Opposite musíte zdolat pár schodů nezvykle směrem vzhůru. To dáte... Vašimi průvodci po celý tento večer nebudou žádní zelenáči, ale už téměř všemi kluby protřelí hráči, jmenovitě Yannick, Myclick a Deff. V praxi to znamená jeden dlouhý vystavěný příběh od začátku do konce, v němž každá ta hudební cihlička má své místo, je poctivě opracovaná, v rukách dlouze a s rozmyslem přehazovaná a výborně pasující k těm ostatním... Každý z nich hraje něco jiného, každý z nich se však umí tomu druhému i třetímu v jeho záměrech přizpůsobit.

Klubová sezona je v plném proudu a je opravdu jen na vás, zda  ji chcete trávit jako vždycky, či raději zkoušíte nové věci a poznáváte nové lidi... My rádi poznáme vás a pokud to bude na zdejším parketu, pak máte bod. Dělejte to zkrátka po svém, dělejte to schválně opačně, a proč ne zrovna v půlce listopadu v klubu Opposite?

Musicorp crew

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016