PARTYINFO

 

BONDAX (UK)

Datum konání:
12.12.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Bondax (UK), Lumiere, Felix!, Ark
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, předprodej: 200,- Kč + poplatky - Goout: https://goout.cz/cs/listky/bondax/pnh/, na místě: 250,- Kč
Line-up:
22:00 - 23:15 Ark
23.30 - 01:00 Felix!
01:00 - 03:00 BONDAX (UK)
03:00 - 05:30 Lumiere
 
 
Bondax přiváží v sobotu melodický deep house Oznámení o přesunutí vystoupení britské dvojice Bondax
Britské duo Bondax přijíždí poprvé do Česka

Většina teenagerů je v osmnácti ráda, že se jim podařilo získat řidičák nebo složit  maturitu. Ne tak britské hudební duo Bondax. Tihle kluci už v osmnácti dosáhli  úspěchů, o kterých se i matadorům hudební scény může jenom zdát. A to jsou teprve na začátku. 21. listopadu poprvé představí českému publiku svěží směs garage, housu, popu a elektroniky.

 

Vlastní label, live session na BBC Radio 1, přes pět a půl milionu followerů na SoundCloudu, účast na festivalech jako Creamfields nebo Bestival. Tohle všechno už stihli Bondax zvládnout a to teprve nedávno přesáhli v Británii hranici plnoletosti. Adam Kaye a George Townsend se poprvé potkali už v jedenácti letech v britském Lancesteru. George vyrostl s otcovými nahrávkami Johna Martyna. Když mu dal jeho bratranec poprvé poslechnout dubstep, natrvalo v něm vypěstoval zájem o elektronickou hudbu. Adam byl spíš na indie a rock ale postupně začal experimentovat s elektronikou a to pod vlivem LCD Soundsystem  nebo Bon Ivera. Když v šestnácti s falešnou občankou začali obrážet manchesterské kluby, fascinace klubovou scénou už naplno určila jejich další směřování.




Jejich cit pro melodii a tvorbu songů, které prostě nejde dostat z hlavy, vytváří kombinaci, která si podmaňuje hitparády i kluby. Prvním úspěšným songem byl v roce 2013 "Giving It All" následovaný dalším skvělým "All I See".  S plným nasazením pracují na prvním albu, na kterém chtějí hodně experimentovat a ne jen následovat aktuální trendy. V ROXY vám představí, jakým směrem se jejich tvorba bude dál ubírat.



Předprodej bude spuštěn v pondělí 5. října.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016