PARTYINFO

 

LUNCHMEAT FESTIVAL WARMUP 2 - UNTOLD

Datum konání:
02.10.2015 - pátek
Místo konání:
Brno - Kabinet Múz
DJs:
Untold, HRTL, Ans, Unclean, Toomuch, Abu, dru
Live:
Elektrabel, VJs Aeldryn, OXOO, Jakub Pešek
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Untold v Brně již tento pátek jako warm-up na Lunchmeat Festival
Lunchmeat Festival 2015 přichystal tři warm-up akce

Seriál mezinárodní přehlídky pokročilé elektronické hudby Lunchmeat Festival 2015 byl zahájen světovou premiérou site specific verze audiovizuální performance německého hudebníka a umělce Roberte Henkeho Lumiere II v prostorách Českého muzea hudby. Studio Lunchmeat chystá před hlavním večerem, který se odehraje 23. října v pražském Veletržním paláci, tři oficiální warm-up akce. Dvě z nich proběhnou v pražském klubu NEONE, jedna v Kabinetu múz v Brně. V sobotu 26. září vystoupila v rámci prvního warm-upu v pražském klubu NEONE britská producentka Paula Temple (UK), v pátek 2. října se v brněnském Kabinetu múz představí techno experimentátor Untold (UK) a závěrečný warm-up v pátek 9. října představí dva zástupce futuristického labelu PC Music (UK/FR). Všechny tři warm-upy se snaží o propojení pokročilé elektronické hudby s rozlišnými vizuálními medii: světelnými instalacemi, prostorovými projekcemi a klasickými projekcemi na projekční plochy.

 

Lunchmeat Festival Warmup 1 - Paula Temple

sobota 26. září, klub NEONE Praha 

První z warm-upů Lunchmeat festivalu 2015 představil v domácím prostředí vůbec poprvé čistě ženský line-up, což ve světě elektronické hudby a vizuálního umění, který je dodnes považován za převážně maskulinní záležitost, znamená poměrně přelomový počin. Britská producentka a hudební vývojářka Paula Temple představila svůj speciální live/DJ set v České republice úplně poprvé. V tuzemské premiéře vystoupila v pražském klubu NEONE spolu s vycházející vizuální umělkyní Mariou Judovou (SK), známou svou spoluprací s Andrejem Boleslavským. Ženskou klubovou sestavu doplnila čtyři výrazná jména domácí scény rovných a temnějších rytmů Dash, Naďa, Eva Porating a VuTru.

Lunchmeat Festival

Lunchmeat Festival Warmup 2 - Untold

pátek 2. října, Kabinet múz Brno 

Lunchmeat Festival poprvé rozšíří pole působnosti mimo Prahu. V brněnském Kabinetu múz představí ukázkový temně laděný line-up v čele s předním představitelem londýnského undergroundu Untoldem. Jack Dunning alias Untold je známý hlavně svými specifickými analogovými techno experimenty a tím, že trendy raději utváří, než aby je následoval. Vystoupení Untold doprovodí prostorová projekce s názvem Sight effect, projekt samotného vizuálního labelu Lunchmeat, se kterým doprovázeli například britského hudebníka Actress. Příhodný domácí support pro Untolda obstará pečlivě poskládaný line-up opět pracující s myšlenkou techno přesahu – Elektrabel Live, HRTL, Ans, Unclean, Toomuch, Abu a dru a  propojením vizuálů s VJs spojenými s audiovizuálním studiem Lunchmeat: Aeldryn, OXOO, Jakub Pešek.

Lunchmeat Festival

Lunchmeat Festival Warmup – easyFun, Tielsie (PC Music)

pátek 9. října, klub NEONE Praha

Třetí z warm-upů Lunchmeat festivalu 2015 se zaměří na zvuk a estetiku labelu PC Music. Kyberkulturní projekt producentského demiurga A. G. Cooka a jeho avatarů je jedním z nejskloňovanějších a nejkontroverznějších, ale zároveň hudebně nejpestřejších i nejzábavnějších fenoménů současné klubové elektroniky. Hypertrofovaný zvuk PC Music se do NEONE dostaví představit easyFun, ostrovní hudebník a původní profesí skladatel filmové hudby. Sekundovat mu bude se svým intenzivním setem francouzský producent Tielsie, který se již představil českému publiku v rámci loňského FAMU Festu. Support obstará domácí a zvukem PC Music poznamenaný talent Aid Kid a NEONE residenti GSMKNSTWRK, vizuální stránku večera obstarají vizualisté Ananas, Aka47 a ANNXTRW.

Lunchmeat Festival

Více informací o Lunchmeat Festivalu, který tradičně spojuje kvalitní elektronickou hudbou, vizuální show a nová média, najdete na webových stránkách www.lunchmeat.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016