PARTYINFO

 

TECHNO.CZ NIGHT

Datum konání:
21.11.2015 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Gimlet
DJs:
Ladida, Reznyk, Nancy, Metrio, Klif
Live:
Chief!Mama
 
 
Představujeme hlavní hosty sobotní Techno.cz Night
Další Techno.cz Night koncem listopadu v klubu Gimlet

Po vydařeném Techno.cz mejdanu v Chapeau Rouge, kde byla hlavním hostem Ladida, jsme se rozhodli, že společně zavítáme do pardubického Gimletu. Důvod je zcela jasný - dokonalý zvuk a výborný prostor a pokud to spojíme s výbornou hudbou, tak se bude jednat o skvělou akci...

 


Když se řekne Ladida, každému se vybaví první dáma českého DJingu. A komu ne, měl by se rozhodně zastavit a přesvědčit se, že tahla dáma opravdu umí a její sety vás nenechají sedět a nebo se povalovat na baru.

Na začátku své DJské kariéry se věnovala především melodickému groovy technu, ale jak to v životě chodí, tak vše má svůj vývoj. U Ladidy tomu není jinak a v současné době brázdí vody především minimal techna a jde jí to velice dobře. Přesně ví, co se na danou párty hodí, a umí lidem dát to, co chtějí ve své originální podobě.

Na tuto klubovku se nám podařilo ulovit velmi originální projekt. V Česku téměř jediný. Spojení živého zpěvu s elektronikou je stále více oblíbenější, protože poskakující a zpívající půvabná osůbka, jakou je zpěvačka Mother@work, vás skvěla vtáhne do dění a chvílemi se cítíte jak při opravdovém koncertu. I když ono se vlastně o koncert jedná... :)

Jedná se o projekt Chief!Mama. Spojení krále live techna - českého Elektrabela a zpěvačky Mother@work - znamená kvalitní výsledek, i kdyby se jednalo o čistou improvizaci. I když tak jejich začátky vlastně vypadaly. Nyní mají za sebou album "Lozen" a usilovně pracují na dalším materiálu.

Tuto sestavu hlavních hostů doplní DJ Reznyk. Můžete se těšit na to, že po Ladidě trochu přidá na tempu a celkově vás sveze na trochu ostřejší vlně. I když u něj člověk vlastně nikdy neví, záleží na vás. Vy mu určíte, jak se bude jeho vystoupení vyvíjet.

V brzké době bude Reznyk vydávat album o cca 14ti skladbách. Po vydání tohoto alba se Reznyk rozjede po českých klubech a to zcela v nové podobě. Konkrétně v live vystoupení právě na podporu svého alba.

Celý line-up doplní domácí "technařka" Nancy a z nedalekého východu přijedou Klif a Metrio, kteří se postarají o dokonalé doplnění hudebního zážitku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016