PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
24.09.2015 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz) feat. MC Manda, Gazi (JAR), Zjook
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 20:00, vstup: zdarma
 
 
Čtvrteční Unplugged na Vltavě opět multižánrový

Tak jak? Přestože teploty ani náhodou nedosahují oněch letních tropických hodnot, které nás všechny letos tolik šokovaly, a tma tmoucí se nad námi v těchto dnech rozhostí zase o něco dříve, u vody je stále blaze. A v Praze to platí dvojnásob! Pro fanouška taneční muziky je už pěkných pár roků blaze zejména pod Štefánikovým mostem, kde se schovává známý párty škuner House boat U Bukanýra, který nedávno oslavil své 17. narozeniny. Ano, divoké mejdany zde začínají už ve čtvrtek, přičemž ten pohled na vltavskou hladinu je opravdu kouzelný, stejně tak jako grilované speciality a lahodné drinky o patro výše. Čtvrtý čtvrtek v měsíci zde má rezervovaný párty Unplugged a kteří tři hráči a vokalista se zde tedy představí 24. září?

 

Svou hlavní roli Otvíráka parketu si v tomto nekonečném párty seriálu měsíc co měsíc poctivě opakují DJ Face a MC Manda. Naštěstí pokaždé s úplně jinými dvanáctipalci a s úplně jinými rýmy. Tentokrát budou na programu večera styly nu disco a deep house, které se k tomu babímu létu a poklidné vltavské hladině tak přirozeně hodí. Všechno vypukne již tradičně ve 20:00 a celé tři hodinky budou patřit tomuto sehranému tandemu. Střídat bude kluby protřelý DJ Zjook, který snad ještě nikdy v historii nepokazil dobrou náladu, ani nesrazil pracně vybudovanou atmosféru na kolena. Jeho sety jsou pokaždé velmi pestré a plné lahůdek a v zářijové edici Unplugged budou na přetřesu jak novinky, tak skladby osvědčené, a to jak rovné, tak polámané... O dvě hodiny později žezlo převezme ten, který za mixem rozdává úsměvy na všechny strany, jeho mixy jsou čisté, přednes procítěný a příběh takový, že pokaždé zalapáte po dechu a nikdy nemáte dost! Jeho umělecké jméno je DJ Gazi, pochází z JAR, a práce ho na pár let zavála až k nám... Unplugged je již od nepaměti o výzvách a tak se také v jeho případě můžete těšit na nějaké to hudební překvapení!

Využijte posledních hezkých dnů, které jsou před námi, a stravte je přesně podle vašich představ... A pokud máte rádi kvalitní muziku, rádi se kocháte, uši si čistíte a otvíráte je dokořán, nohy vás ještě unesou a občas máte roupy, pak se za námi na palubě, která už toho tolik pamatuje, určitě zastavte! My se o vás postaráme a náležitě odměníme... Pamatujte, že čtvrteční Bukanýr je ideální meeting point pro vaše známé. Už jste vlastně probrali, jak bylo na dovolené?!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 22. října 2015 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Yannick I Markes Project a Sta.

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016