PARTYINFO

 

POSSITIVA!

Datum konání:
26.09.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Horní stage: Mark Henning (DE), Douglas Greed (DE), BBK (SK), Bigfish (SK), Yacube (SK)
Dolní stage: Wen (UK), Tuco (UK), Abu, Dmit.RY, Ol-Wiz
Info:
http://www.crossclub.cz
 
 
Britský DJ a producent Wen tuto sobotu v klubu Cross
Mark Henning poprvé v Praze

Po půl roce se v sobotu 26.9. vrací zpět do klubu Cross Possitiva! Párty, která tentokrát přináší na obě pódia dohromady tři headlinery...

 

Jako hlavní host se představí Berlíňan s anglickými kořeny, DJ a producent Mark Henning, který si odbude v Praze svou českou premiéru. Mark se dostal do povědomí hlavně kvalitní produkcí undergroundového zvuku house music a techna na renomovaných značkách jako Soma, Hypercolour, Poker Flat nebo Freude Am Tanzen. Před časem založil vlastní vydavatelství Swing, které plně reflektuje jeho aktuální zvuk.


Neméně důležitým článkem je i druhý host Douglas Greed z německé Jeny. Inspirace Joy Division, Depeche Mode nebo Radiohead dávají dohromady svazek vlivů, které se odráží i v jeho hudební produkci, která pokrývá širokou škálu stylů při zachování jeho rukopisu.

Lineup horní stage doplní slovenská dvojice BBK a Bigfish a rezident akce Yacube.

 


Na dolní stage proběhne pokračování bass noci Mutations pod hlavičkou Neo Violence. Párty věnovaná především bass music fans a především těm, kteří se vyžívají v její temné dungeon stránce. Jako hlavní host se představí mladý a extrémně talentovaný WEN.

Jeho chladný a nekompromisní zvuk si získal srdce nejednoho posluchače a každý nový release je okamžitě pohlcen celosvětovým nadšením. I kvůli tomu si zasloužil své místo na těch nejvýznamnějších labelech na poli dubstepu a bass music, kterými jsou Tectonic, Tempa nebo Keysound Recordings. Nedávno mu vyšlo dvojité EP na momentálně velmi sledovaném labelu Soundman Chronicles. Ti, kteří MUTATIONS sledují, tuší, že právě proto zde WEN není náhodou.

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016