PARTYINFO

 

POSSITIVA!

Datum konání:
26.09.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Horní stage: Mark Henning (DE), Douglas Greed (DE), BBK (SK), Bigfish (SK), Yacube (SK)
Dolní stage: Wen (UK), Tuco (UK), Abu, Dmit.RY, Ol-Wiz
Info:
http://www.crossclub.cz
 
 
Britský DJ a producent Wen tuto sobotu v klubu Cross

V sobotu 26. září dolní stage klubu Cross uvede pokračování bass noci Mutations pod hlavičkou Neo Violence. Párty, věnovaná všem "bass music fans" a především těm, kteří se vyžívají v její temné dungeon stránce, na níž se tentokrát jako hlavní host představí mladý a extrémně talentovaný WEN.

 

Wen

WEN (Soundman Chronicles, UK)

Za svou poměrně krátkou kariéru si vysloužil své místo na nejvýznamějších dubstep a bass music labelech jako Tectonic, Tempa či Keysound Recordings. Nedávno mu také vyšlo dvojité EP na momentálně velmi sledovaném labelu Soundman Chronicles. Ti, kteří MUTATIONS sledují, tuší, že právě proto zde WEN není náhodou. Už na předešlých dílech totiž zahráli i další členove Epoch & Etch i samotný zakladatel labelu Parris. Právě s Parrisem získal Wen nedávno svou pravidelnou relaci na nejdůležitějším bass radiu planety - Rinse FM.

https://www.facebook.com/wenbeats

https://soundcloud.com/w3n

Boiler Room

Hyponik Podcast

Fabric London X Butterz Mix


Zeptali jsme se několika předešlých hostů párty Mutations, proč si Wena nenechat ujít a jejich názor na něj:

Mickey Pearce

MICKEY PEARCE

https://soundcloud.com/mickeylepearce

"Wen má takovej ten studenej a chytlavý zvuk s nejlepším swingem. Vynikající selekce a kufry plný "dubs". Tohle nezaspěte! Mám takovou "storku" s Wenem, o který jsem si myslel, že je vtipná a když jsem ji sepsal, tak mi došlo, že zas tak vtipná není... To jen moje sprosté já se zase dralo ven. :)"

Amy Becker

AMY BECKER

https://soundcloud.com/amybeckerdj

"Wena by si měli jít poslechnout všichni pražští klubeři, protože z mé zkušenosti s tímto městem je tento zvuk velice raritní mezi místními kluby. Všem bych doporučila jít si ho poslechnout a naučit se něco nového o jedné specifické, temné a kostrbaté části UK scény, kterou právě Wen představuje. Navíc je to technicky vynikající DJ!"

Parris

PARRIS

https://soundcloud.com/parris_dj

"Lidi by si neměli nechat Wena ujít, jelikož je to výborný DJ a ví, jak hrát pro lidi. Jeho DJ sety se protínají skrz plejádu různých zvuků a sonických teritorií, které vytváří cestu a udržují vaši pozornost na jeho zvuk od začátku do konce."

Etch

ETCH

https://soundcloud.com/etchofficial

"Poprvé jsem se setkal s muzikou Wena někdy začátkem roku 2011. Skrz SoundCloud, když byl ještě hodně důležitý, jsem byl okamžitě uchvácen jeho zvukem a od té doby se vždy rád svezu na jeho vlně. Bassy, beaty a bordel! Společně jsme odehráli hned několik našich ranních setů. Jedním byla taková domácí párty v Leedsu, další v londýnském Corsica Studios někdy koncem roku 2012. Je to vtipálek a neuvěřitelně skromný člověk..."

 

Line-up Mutation stage doplní resident dMIT.RYTuco (Meanbucket; The Work Out - Radio 1), Abu (Bass Trap) a Ol-Wiz.

Horní stage Cross Clubu bude tepat v rytmu stylů tech-house a techno v rámci párty Possitiva! s těmito headlinery: Mark Henning (Poker Flat/Soma) a Douglas Greed (BPitch).


FB event

 
Mark Henning poprvé v Praze

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016