PARTYINFO

 

3G

Datum konání:
18.09.2015 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Angy Kore (IT), Ogi (CRO), Lucca, Orbith, NO-ON, Denysa, Nancy, Phil Albedo
Popis:
start: 21:00, vstup: 200 / 250,- Kč (předprodej / na místě)
 
 
Na 3G do Fabricu dorazí Angy Kore

Rodinné stříbro ostravského klubu Fabric - 3G Top class night - je po roce opět zde. Po minulém vydání, které bylo v rytmu house a EDM se letos představí v techno "oblečku". Do Ostravy už tento pátek dorazí světové i české hvězdy techna.

 

V pátek 18.9. 2015 rozezní čerstvě zrekonstruovaný ostravský klub italský velikán, producent a DJ Angy Kore, který se v ČR těší velké oblibě. Slyšet jste jej mohli například na letošním ročníku brněnského elektronického open airu Prigl, kde sklidil bouřlivý aplaus a skvělý feedback od návštěvníků. Angy vystupuje na obrovských festivalech a halových akcích typu Mayday a Nature One, za poslední 4 roky vydal zhruba 400 skladeb na více než 100 labelech, jako jsou 1605, Naked Lunch, Italo Business a mnoho dalších a dostává se mu podpory od legend a hvězd techno scény, jakými jsou Richie Hawtin, Umek nebo Spartaque. 

Tímto skvělým jménem ale line-up 3G zdaleka nekončí! Dorazí i chorvatská techno mašina DJ Ogi, který vystoupil na Dance Valley, Love Parade, MTV Valkana Beach Festival a mnoha dalších skvělých akcích. Z českých zástupců na line-upu budou určitě dominovat dvě české stálice – Lucca a Orbith. Oba zahráli na mnoha skvělých eventech jak v klubech, tak pod širým nebem. Za zmínku určitě stojí Love Parade, Summer of Love či Beats for Love. Orbith také letos vystoupil na maďarském festivalu B My Lake a na 3G se představí nezvykle v closing setu z vinylů. Skvělou sestavu doplní NO-ON, jenž je residentem festivalu Beats for Love, krásné dámy Denysa a Nancy, které se s vámi rozhodně mazlit nebudou a jihomoravský Phil Albedo

Vstupné na tento večer bude 200,- Kč v předprodeji, který se spustí v úterý, a 250,- Kč na místě, brána klubu se otevře ve 21:00. Novinkou je možnost občerstvit se pochutinami z grillu, který bude k dispozici po celý večer, nebo vyzkoušet některý z míchaných drinků na novém koktejlovém baru.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016