PARTYINFO

 

STOP ZEVLING FESTIVAL

Datum konání:
19.09.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Open Air
DJs:
Philip T.B.C., Freezer, Yofre, ADZi
Live:
Blind Definiton, HI-FI, Ghost of You, Smack
Info:
http://www.stopzevling.cz
Popis:
start: 10:00, vstup: zdarma
 
 
Sobotní Stop Zevling Festival opět bojkotuje zevlování

Černý Most ožije devátým ročníkem kulturního, hudebního a sportovního festivalu Stop Zevling vol 9. Akce proběhne 19.9. 2015 od 10:00 v okolí tamějšího sídliště. Návštěvníci se můžou těšit na sportovní turnaje, nabitou hudbu českých DJs, kapel a hlavně na tvrdý grime rappera Smacka. Rozmanité workshopy zaujmou všechny věkové kategorie - k vidění budou svalnatí sportovci s exhibicí street workoutu, tanečnice poledance a své předvedou i skejťáci a tvůrci graffiti. A to vše zdarma!

 

Stop Zevling se stal již tradiční akcí Černého Mostu. Cílem festivalu je přinutit návštěvníky a především mládež k aktivnímu trávení volného času ať už sportem, kulturou nebo hudbou. Akce je tvořena pro všechny věkové kategorie jednoduše tak, aby si každý našel něco svého. Každoročně se na festivalu podílí tým mladých aktivních lidí, kteří na Černém Mostě vyrůstali a chtějí oživit zdejší sídlištní život a inspirovat jeho obyvatele.

Festival bude zahájen už v pátek 18.9. 2015 příjezdem Kinobusu. Pro návštěvníky je připraveno promítání filmu Zejtra napořád ve spolupráci s Dopravním podnikem Hlavního města Prahy. Samotný open-air Stop Zevling vol.9 se koná 19.9. 2015 v Praze na Černém Mostě od 10:00 a bude rozdělen do tří částí. Rozmanitá akce nabízí návštěvníkům mnoho možností a rozhodně nebude prostor pro "zevlování"!

Kulturně nejzajímavější částí bude Street Jam v areálu Skateparku Černý Most. Hlavním tahákem letošního ročníku je raper, DJ a producent Smack, který se proslavil zejména jako první grime MC v České republice se skupinou Iscream Boyz a jako zakladatel hudebního vydavatelství Archetyp 51. Vystoupí i D´n´B DJ Philip T.B.C., DJ Freezer a kapely Blind Definiton, electro punk kapela HI-FI nebo zástupci psychedelického popu Ghost of You. K vidění budou workshopy jak pro dámy, tak pro pány. Ženy se můžou těšit na exhibici street workoutu, nebo-li posilování s vlastní vahou pod vedením sportovců z Revolution 13 a Workout Fanatics, pánové si určitě užijí představení tance u tyče od profesionálek z Mania poledance. Návštěvníci si budou moci poledance pod dozorem tanečnic vyzkoušet. Pro ty odvážnější jsme ve spolupráci s Revolution 13 připravili soutěž Silák čerňáku, kde si účastníci vyzkouší ten pravý workout doplněný "exováním" piva. 

Ducha sídliště připomenou skate závody a graffiti sketch battle od Grafficonu určitě zaujme každého. Honzovy longboardy mají připraveny soutěže, workshopy a prodejní stánek. Mládežnická organizace Youth Included, zaměřující se na práci s mládeží a aktivními občany, nabídne návštěvníkům komunitní vaření nebo také ukázky tanců a cvičení na TRX. Součástí festivalu budou i nízkoprahové kluby organizací Jahoda o.p.s, Neposeda o.p.s. a Komunitního centra motýlek.

Druhá část festivalu Subway Jam najde své místo hned vedle stanice metra Černý Most, v rámci kterého proběhne mistovství ČR v BubbleBall, fotbalu v zorbingových koulích. Registrace týmů probíhá přes web www.mistrovstvibublin.cz. Pro psy, pejskaře a všechny milovníky psů bude zde připraven PEStival. 

Sportovní nadšenci se mohou vyřádit v turnajích ve fotbalu, nohejbalu a mnoha dalších sportech ve třetí části, Sport Jamu v areálu ZŠ Vybíralova. Bude možnost zahrát si i netradiční hry jako kubb, mölkky a spin ladder. Do turnajů se návštěvníci mohou přihlásit zdarma přes e-mail: turnaje@stopzevling.cz. Soutěžit se bude o věcné ceny. Hudební doprovod Sport Jamu zajistí DJs Yofre a ADZi.

Těšit se můžete i na skvělé jídlo v rámci gastrofestivalu. Místo okoukaných langošů bude možnost ochutnat jídla ze všech koutů světa.

Stop Zevling 9 se koná za podpory MČ Praha 14, Praha 14 kulturní, Pekařství Moravec a Radia 1 a CRo Regina.

Více informací o festivalu na webu www.stopzevling.cz nebo na FB události Stop Zevling vol.9.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016