PARTYINFO

 

DMC CZECH & SLOVAK CHAMPIONSHIP

Datum konání:
26.09.2015 - sobota
Místo konání:
Brandýs nad Labem - Kino
DJs:
Jon1st (UK), Five, Mike One, Lowa, Flux, Kalif, Lu2, Milk, Smith, Machall, Trouble Team
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
DMC Championship o nejlepší DJs příští sobotu v brandýském kině

Gramofon jako hudební nástroj a zručné ruce DJe, který na něj hraje. Pro někoho gymnastika za gramofony, pro další dech beroucí show. DMC Czech & Slovak Championship je každopádně tady a vy byste si jej neměli nechat ujít! Nejzručnější DJs z Čech totiž 26. září míří do brandýského kina, aby se tu střetli v napínavém souboji a několik z nich postoupilo do světového finále, které se v říjnu uskuteční v Londýně.

 

"Třicátý ročník světového finále jsou krásné kulaté narozeniny této DJské soutěže, a tak chceme i tady posunout level zase o trochu dál," vysvětluje pořadatel DJ Friky svůj záměr a vizi. "Pozvali jsme na showcase a do poroty vítěze DMC ONLINE CHAMPIOSNHIP, což je pekelnej britský týpek DJ JON1st!" Vykřičník je na místě, kromě špičky československého turntablismu totiž máte opravdu jedinečnou možnost vidět a slyšet i nejvyšší zahraniční kvalitu, která má už opravdu blízko k akrobacii za gramofony...


DJ Jon1st je úspěšný světový DMC ONLINE šampion 2013 a hudebník z Velké Británie. Kromě pořadu Fly High Radio, který je v Anglii velmi obíbený, je znám z řady podcastů například pro Ninja Tune, Serato nebo Foreign Beggars. Jeho DJská videa na internetu prezentují takové značky jako jsou RANE a Pioneer. DJ Five z Brna je světový vícešampion kategorie Technical asociace IDA WORLD. Jeho úspěchy jsou ověšeny i tituly ITF, Vestax Extravaganza a nespočtem výher na domácí půdě. Známý je také například ze spolupráce s kytaristou Michalem Pavílčkem, zpěvačkou Načevou, nebo svou domácí partou QuestablistTrouble Team je jméno partičky skloňované v našich končinách s úspěchy v kategorii DMC WORLD TEAM a jedním ze zakládajících členů je DJ Friky, který trojici porotců uzavírá.



I v rámci česko-slovenského finále jde o hodnotné ceny a vítěz poletí reprezentovat československou DJskou republiku na DMC WORLD 2015 v londýnském The Forum! Má tedy sakra velkou šanci nakopnout svou kariéru na mezinárodní úrovni. "Stačí jen" přijet do Brandýsa se show, která "zabije" porotu. Soutěžit se bude ve dvou kategoriích – soutěž jednotlivců Championship, divácky velmi aktraktivní Supremacy, kde dva DJs stojí proti sobě a jen ten lepší postupuje pavoukem dál. Přihlásit se může každý občan obou zemí nebo ten, kdo v Česku nebo na Slovensku prokazatelně žije alespoň šest let.

Své tituly z minulosti obhajují DJ Mike One a DJ Lowa. Zajímavé bude vidět a slyšet, jak se tohoto úkolu zhostí například DJ Flux. Účastnit se budou také již potvrzení DJové Kalif, Lu2, Milk, Smith, Machall. Samozřejmostí je potom exhibicie poroty, kde budete moci shlédnout i audiovisuální set. Speciálním hostem pak bude právě parta TROUBLE TEAM, která se postará o závěrečný večírek eventu.

Partnery DMC Czech & Slovak Championship jsou Red Bull, Jägermeister, Gambrinus 11 Excelent, Prodance, Growshop, Shure, Disk a Color Music Radio.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016