PARTYINFO

 

NIC FANCIULLI (UK)

Datum konání:
10.10.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Nic Fanciulli (UK), Adam Cloud, Biodan, Subgate
2nd stage: Mylo, Rafael de la Rue
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 320 Kč + poplatky - Goout: https://goout.cz/cs/listky/nic-fanciulli/rmg/, Ticketportal: www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920883, Ticketpro: www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/1669965-nic-fanciulli.html, Cafe NoD 330,- Kč
Line-up:
22:00 - 23:30 Adam Cloud
23:30 - 01:00 Biodan
01:00 - 03:00 Nic Fanciulli (UK)
03:00 - 05:30 Subgate

2nd stage:

Mylo, Rafael de la Rue
 
 
Nic Fanciulli přiveze v sobotu i kousek Ibizy
Nic Fanciulli dalším headlinerem podzimu v Roxy

Roxy čeká na podzim další svátek elektronické hudby. V říjnu přijede ukázat své umění britský DJ a producent nominovaný na Grammy - Nic Fanciulli. Majitel labelu Saved Records a nerozlučný parťák Jorise Voorna, se kterým pořádají legendární noci La Familia na Ibize, přiveze kvalitní porci inteligentní a podmanivé house a techno music, která je pro něj typická.

 

Nic Fanciulli patří mezi nejúspěšnější britské producenty poslední dekády a to nejen díky spolupráci s osobnostmi tak rozdílnými jako Underworld, Loco Dice, U.N.K.L.E nebo Kylie Minogue. Nicův rukopis je poznat už při prvních tónech, kterými se, stejně jako celou jeho produkcí, táhne elegantní, ale i velmi taneční, atmosféra. Stejný styl reprezentuje i jeho label Saved Records, který reprezentuje undergroundovější část spektra a vydávali na něm také např. Hot Since 82, Andrea Oliva nebo Robert Dietz.



Nic Fanciulli je po 10 letech na scéně na vrcholu, o čemž svědčí i oblíbenost jeho společných nocí s Jorisem Voornem – La Familia v Ushuaia na Ibize, kde se v létě 2015 vystřídali např. Andhim, Guy Gerber nebo Sasha. Vrcholem tohoto léta byl jeho společný b2b set s Carlem Coxem jako hlavní tahák španělského festivalu Aquasella.



Večer plný současné taneční hudby, elegantní a podmanivý, takový bude 10. říjen v ROXY.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016