PARTYINFO

 

OPIUO (NZ)

Datum konání:
19.10.2015 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
TBA
Live:
Opiuo (NZ)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Dnes startují 23. narozeniny v Roxy i NoD Co bude v rámci narozenin Roxy zdarma? Umělci znovu promění interiéry klubu Roxy Klub Roxy představil kompletní program 23. narozenin
Narozeniny Roxy BE23 odstartuje zdarma novozélandský Opiuo

Stejně jako každý říjen nás i tento rok čekají týdenní narozeniny ROXY. Zahájení má vždy příchuť něčeho speciálního a u nás neviděného. Stejně tomu bude 19. října. Pondělní opening představí poprvé v ČR novozélandského producenta Opiuo. Jako narozeninový dárek pro všechny své fanoušky nabízí Roxy tento večírek zdarma.

 

Představte si přísně namíchaný bassový lektvar skládající se z toho nejšťavnatějšího z glitch hopu, ghetto-funku, někde mezi The Glitch Mob, jazzem, rockem i psychedelií. Vítejte ve světě Opiuo, novozélandského producenta, autora dvou skvělých alb a talentovaného performera chystajícího se na první sólové světové turné. V rámci něj navštíví Prahu a přijede tak popřát klubu ROXY k 23. narozeninám.



Opiuo má za sebou dvě kritikou oceňovaná alba, turné po boku Bassnectar, několikrát #1 na Beatportu a hromadu remixů skladeb umělců tak rozdílných jako KOAN Sound, Shapeshifter nebo Ray Charles. Je to právě jeho schopnost kombinovat klasické žánry s moderními přístupy a ostrou basovou linkou a především energická show na pomezí DJ setu a live performace, které slibují v ROXY jedinečný hudební zážitek. Vždy na hraně mezi škatulkami, ale vždy svůj, to bude Opiuo na BE23.



Jako dárek pro fanoušky ROXY bude toto pondělní zahájení narozeninového týdne zdarma. A další dárky ještě přijdou!



 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016