PARTYINFO

 

SMILE FOREVER: SCNTST & TIGERHEAD

Datum konání:
18.09.2015 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
SCNTST (DE), Tigerhead (DE), Tamagochi Rap, Kajzr
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: 100 Kč
 
 
Smile Forever v září představí německé talenty SCNTST a Tigerhead

V pátek 18. září Flédu rozpulzuje seriál Smile Forever, který tentokrát vybral pro brněnské clubbery to nejzajímavější z německé tech-house scény. Našlapaná párty bude mít hned dva vrcholy a jediný cíl – povytáhnout návštěvníkům koutky úst, zvednout jim tepovou frekvenci a roztančit je až do ranních hodin. Během večera se představí talentovaný DJ a producent SCNTST, který představí svoji novou desku "Puffer". Do klubu se také vrátí uhrančivá a všestranně nadaná Tigerhead.

 

Výjimečnost, jedinečný zvuk i netradiční produkci těchto umělců oceňují nejen fanoušci, ale také odborná veřejnost. Mladičký SCNTST nedávno vydal druhé LP u Boys Noize Records. Protřelejší  Tigerhead je už delší dobu rezidentní DJkou v "An einem Sonntag im August" a "Haus am See" v Berlíně, velmi žádaná je i v mnoha dalších prestižních klubech. "Oba umělci jsou velmi mladí, ale  zkušeností i hudebního talentu nasbírali tolik, že by jim lecjaký matador mohl závidět. Tigerhead na Flédě vystupovala letos v únoru a byl to velký úspěch. Velkolepé entré očekáváme i od SCNTST, který svůj set doplní vizualizacemi," dodává David Novotný, dramaturg klubu Fléda.

SCNTST

SCNTST /DE/

Bryan Müller, známý jako SCNTST, je producent a DJ, který se hudbě věnoval již od mládí. V pouhých deseti letech účinkoval v muzikálech i v otcově rockové kapele, kde hrál na bicí. Během školních let  však podlehl kouzlu elektronické hudby a časem si našel svůj styl v avantgardním technu. Jeho produkce je navzdory nízkému věku neuvěřitelně vyrovnaná a velmi vyspělá. S debutovým LP "Self  Therapy" z roku 2013 sklidil velký ohlas a vyneslo jej na výsluní elektronické scény. Vydal několik releasů, produkoval track např. pro Azealii Banks, vystupoval na předních berlínských akcích. Začátkem roku vydal u Boys Noize Records svoji druhou desku "Puffer", která budí pozornost svou vyzrálostí.

https://soundcloud.com/scntst

SCNTST

Tigerhead /DE/

Původem česká výtvarnice odešla do Berlína, aby sbírala zkušenosti v dynamickém multikulturním městě. Na počátcích ji ovlivnili Kraftwerk či Cabaret Voltaire, postupně se však sama stala respektovanou veličinou berlínské taneční scény s vlastním rukopisem. Tigerhead nabízí svěží minimal / techno / electro sety, které jsou inspirované a poučené tím nejaktuálnějším děním a jsou  zárukou řádné party.

https://soundcloud.com/tigerhead

O klubu Fléda

Novodobá éra Flédy odstartovala po roce 2001, kdy vznikl v domě na Štefánikově ulici v Brně hudební klub. Od roku 2004 provozuje nový tým, který z klubu vytvořil jeden z nejlepších hudebních prostor v České republice. Dramaturgie představuje jak zavedené kapely, tak mladé umělce a rodící se hudební směry. V programu mají své pevné místo větší a produkčně náročnější koncerty zahraničních hvězd i skromnější a autentické přehlídky lokálních hudebníků. Kromě koncertů je Fléda stabilní scénou pro klubové noci (Elektra, Vendeta). Ty jsou vždy zaměřeny na konkrétní hudební žánry a aktuální trendy. Od roku 2001 se na pódiu Flédy vystřídalo více než 1.000 interpretů, jejichž vystoupení zhlédl téměř milion hudebních fanoušků. Klub je vybaven špičkovou zvukovou aparaturou od firmy d&b  audiotechnik.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016