PARTYINFO

 

OLDSCHOOL TECHNO CLASSICS

Datum konání:
24.10.2015 - sobota
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
CJ Bolland (BE), Colin Dale (UK), Simon Shurey (UK), Toky (SK), Yess, Klap-In
malý sál: Philip T.B.C., N.E.D., Krop@tko, Clarius Symphony, Weighty Beatz, Anulu Odrman, Mike Marschall
Popis:
start: 19:00 (před zahájením akce od 17:00 burza vinylů), vstup: 160 Kč na místě (jen malý sál) / 320 Kč, předprodej 260 Kč Ticketstream
 
 
Oldschool Techno Classics poprvé se zahraničními DJs

V posledních letech se z řad clubberů často ozývaly názory, že dnešní techno je nudné, pomalé a bez energie, a že za jejich mladých let to byly párty! Sice si mozek pamatuje hlavně to dobré, ale přeci jen na tom něco je... Snad každý si vybavíme nějaký ten "techno hit", který i dnes může směle konkurovat dnešní produkci. Proto se zrodil v roce 2014 koncept párty "Oldschool Techno Classics", které si daly za cíl oprášit klasické techno, gramce, vinyly a energii a náboj někdejších párty. Za více než rok proběhlo 15 párty tohoto konceptu s různými DJi v různých městech, ale vždy se správným techno zvukem. A teď přichází velmi speciální díl této série, díl, na kterém by neměl chybět žádný fanoušek  dobré elektronické hudby!

 

Poprvé se na Oldschool Techno Classics párty představí zahraniční DJové. A hned skutečné legendy! Navíc tito pánové sdílejí myšlenku našeho konceptu a budou hrát pěkně postaru z gramců a vinylů. Z kufrů vytáhnou kupu starších desek, které namíchají s tím nejlepším aktuálním techno soundem plným energie. Pozvali jsme pro vás hned 4 zahraniční velikány. Každý z nich zahraje trošku jinak, večer tedy bude pestrý a každý si najde to, co mu nejvíc sedí. Takže se nalaďte, oprašte taneční boty, konec října se blíží!

Oldschool Techno Classics

Párty se odehraje v legendárním pardubickém L-klubu, kde proběhla řada nezapomenutelných akcí s mnoha hvězdami elektronické scény. A které hvězdy dorazí tentokrát? CJ Bolland, belgický DJ a producent, který je s L-klubem neodmyslitelně spjat, a jehož vystoupení je dodnes v živé paměti nejednoho z nás. CJ Bolland, precizní DJ a tvůrce mnoha hitů, které určitě během večera zazní, si vždy dokáže podmanit publikum a držet ho v transu, ať už sám, nebo spolu s MC Screenem.

Oldschool Techno Classics

Další část večera si vezme na starost sám technosupremo Colin Dale, který nám přiveze londýnský techno sound s vynikající technickou úrovní mixu. Během let spolupracoval s mnoha velikány, jako jsou Colin Faver, Dave Angel nebo Carl Cox. V L-klubu bude jeho vystoupení speciální – místo obvyklého tech house setu, jak je plánován v Praze, den před touto akcí, si pro nás připravil speciálně pouze  techno a navíc z vinylů!

Oldschool Techno Classics
Z Bristolu nám doveze svou techno nálož Simon Shurey, spoluorganizátor jednoho z největších světových festivalů Tribal Gathering, který stál u počátků rave scény v Anglii. Simon hostoval v mnoha klubech po celé Evropě a v Pardubicích nám po letech zase ukáže, zač je toho oldschool, a také to, že nejen ti nejznámější DJové jsou ti nejlepší. 

Poslední zahraniční DJ, slovenský Toky, nám předvede kvalitní techno ze tří gramofonů a přihodí jistě i kousky ze své tvorby.

Podporu celého večera zajistí pardubičtí techno matadoři Klap-in a Yess. Před začátkem celé akce proběhne pro fanoušky černého zlata burza vinylů, na které budou připraveny i gramofony na poslech.

Jak bývalo v L-klubu dobrým zvykem, nebude chybět i druhý (malý) sál, který nabídne jungle a drum’n’bass v čele s DJem a producentem Philipem T.B.C. Sekundovat mu budou Krop@tko, N.E.D, ClariusSymphony, WeightyBeatz, Anulu, Odrman a Mike Marschall. Revoluční novinkou L-klubu je možnost přijít jen na malý sál, a to za snížený vstup. Vstupenky jsou v předprodeji za 260,- Kč v síti prodejen Ticketstream, za 320,- Kč jich bude samozřejmě i několik na místě. Do malého sálu si na místě můžete koupit vstup jen za 160,- Kč! A máme i něco pro fajnšmekry – VIP vstup, resp. možnost podílet se alespoň trochu na akci – když si  pořídíte polep na auto (plastová, lehce odstranitelná samolepka – motiv černého kolečka z plakátu – 2x na dveře a 1x na kapotu) za 500 Kč, dostanete VIP vstup, který vám umožní promluvit si se CJem, Colinem a dalšími. Budete mít přístup do backstage a samozřejmě na pódium za DJe. Pozor, tato VIP vstupenka je pouze v limitované edici 20 vstupů a kupovat můžeš jen do 10. 10. 2015! 

Aktuální informace a novinky jsou na stránkách párty www.technoclassics.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016