PARTYINFO

 

ANALOCK VS KOMIKS

Datum konání:
29.08.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
BJARKI Live (трип, Iceland)
DORISBURG (Genius of Time, Sweden)
JULIA MARTIN Live (Malaga, Spain)
FLOEX - Dj Set (Amanita, Czech)

w/ OLLIE TORR (w/ TR-8), ENDLESS ILLUSION DJS, FATTY M, SCHWA, LUMIERE, ARK, CLICK JOE, STA & THEYA, JORGOS, DMITRY & OLWIZ, GOLDEN CAT vs NOVINSKI ...
Info:
http://www.facebook.com...
contact@beefrecords.net
Popis:
Free Open Air rave, Graffiti Jam and Butique Festival! Start 1PM outside infront of Cross Club. Finish 10PM. Followed by afterparty inside of Cross Club till very very late. Plus featuring: Ghetto Graffiti Jam by Graffneck, Art Exhibitions, Vinyl shop, Food stalls, Fashion markets, Vj exhibition, Performances and much more. "Lets start a culture of day time events here in Prague! We don't need to be locked in a dirty nightclub to enjoy the music we love." / / / Proudly supported by Gambrinus Excelent and Club Mate cz/sk. Powered by BEEF records
 
 
Analock vs Kom!ks Open Air rave před Cross Clubem

Prázdniny a léto se blíží pomalu ke konci a i přesto Praha stále bojuje se strachem z tance za denního světla. To i přes všechny ty Náplavky, Staliny, Containally, NNŽ a spousty dalších menších i větších mejdanů. Ve světě jsou Day Parties poměrně zavedený model, jen s tím rozdílem, že v zahraničí jsou lidé dost otrkaní a místo toho, aby srkali nápoje v sedě, tak rozjíždí mejdan tzv. „like nobody is watching“. Samozřejmě bylo i pár výjimek a do konce srpna nás čeká ještě několik příležitostí to napravit. A právě jedna z těch zásadnějších proběhne poslední srpnovou sobotu před Cross Clubem!

 

Na starost ji bude mít všem dobře známá parta kolem Beef Records, která má pod palcem jak oblíbenou sérii akcí s názvem KOM!KS, tak i poměrně čerstvou, ale velmi úspěšnou rezidenci v Crossu - ANA.LOCK. Inspirován festivalem Sonar vznikl nápad uspořádat velkolepou celodenní party jak venku, tak i uvnitř s názvem ANA.LOCK vs KOMIKS.

Koncept je vcelku jednoduchý. Začátek celé akce je plánován na 13:00. První část proběhne venku před Crossem a vstup bude dobrovolný. Rozhodně se vyplatí přijít brzy, jelikož by jste tak mohli přijít o jednoho z headlinerů nebo o jiné zajímavé aktivity, které se budou dít pouze přes den. Nemluvě o lokálním supportu, který své kvality už dlouhodobě prezentuje napříč celou klubovou scénou i bez potřeby hrát si na českou špičku. Z denních aktivit je určitě potřeba zmínit graffiti jam pod palcem Graffnecku či výstavu Jakuba Janovského. K dispozici bude i koktejl bar a speciální občerstvení. Chybět nebude ani shop s vinyly nebo módou. Pohoda Cross zahrádky bude samozřejmostí.

 

Po desáté večer se vše přesune do útrob Cross klubu. Vstupenku na afterparty si budete moci zakoupit na místě během celé denní části programu. O důvod víc proč přijít dřív je také ten, že afterparty bude mít limitovanou kapacitu 1 000 lidí, takže - kdo dřív přijde, bude mít větší šanci se později dostat i dovnitř!

Abychom se také dostali k podstatě věci, kterou je hudba samotná… K vidění bude několik českých premiér. Z projektu Genius Of Time dorazí všude skloňovaný Dorisburg, jehož release na Bossmuzik vyšplhal na přední příčky prodejů a byl téměř nepřehlédnutelný během posledního půl roku. To samé se dá říci i o jeho produkci pro labely jako MYTH nebo Northern Electronics. Další hvězdou bude nováček a tvůrce hitu „I wanna go bang“, který vyšel pod křídly Niny Kravitz, Bjarki. Trojici uzavře španělská zpěvačka mistryně live loopingu Julia Martin. Jak sami headlineři napovídají, tak program bude pestrý a podobně pestrý bude i lokální support. Krom stálic jako Schwa, Lumiere a Fatty M se v dj setu představí i český, za hranicemi uznávaný, producent Floex. Zahrajou i reprezentanti electra Endless Illusion - Layup & Raphael Kosmos, Neo Violence chameleon dMIT.RY společně s Groove Bar kolegou Ol-Wizem. Předvede se i banda z Bass Dropu, konkrétně  Ollie Torr a Golden Cat vs Novinski. Chybět nebude ani MUAH boss Click Joe, Liquid Flights princess Theya a deepově avantgardní Sta. Seznam uzavírají neméně znamí DJs Jorgos a Ark. A pokud se ptáte, kdo a kdy bude hrát, tak to se dozvíte až na místě. Jistá věc je pouze ta, že pokud patříte k těm, kteří chodí pouze na headlinery, tak pro vás rada zní - přijít brzy.

 

Akci podporuje Excelent a Club Mate. Powered by Beef records.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016