PARTYINFO

 

KAČEŘI FESTIVAL

Datum konání:
21.08.2015 - 22.08.2015
Místo konání:
Březnice - Horčápsko - open air
DJs:
Gunjah (de), Chris Sadler, Pavel Bidlo, Pixie, Deadly Viperz, Fatty M, Roberto Chochola, N.Dee, Slapy, Tomas Drex, Andre Lesu, Robo, Krastra sound, PB Jungle company, Tom P, JOhn Happy
Live:
The Feud (uk), Pipes and Pints, PSH, Plexis, E!E, Katarzia (sk), The switch, Sunflower caravan, Lo Dost, KLika, Bikini karneval, Nohama nad zemí, Duo Sympaťáci, O.K.mžik, Pawnshop, Zlomená 14, Anthems - Special: Na Stojáka, fotbalový, volejbalový a fotbálkový turnaj, Skate + Bike open závody, dětská zóna, VIP zóna, půjčov na kol, stanov městečko
Info:
http://www.kaceri-festival.cz
 
 
Konec srpna bude patřit Kačerům, kde se představí nejen zahraniční headlineři

O víkendu 21. a 22. srpna opět vyrostou na louce v Horčápsku 3 stage, stanové městečko, parkoviště, stánky a další součásti festivalového areálu, kterému se říká Kačeři. Letošní ročník bude již 10. a organizátoři si připravili několik zajímavých novinek.

 

V hudební části festivalu můžete těšit na více než 20 kapel a 20 DJs. Mezi kapelami se představí  anglická hvězda The Feud, nejvýznamnější české jméno na punkové scéně  Pipes and Pinst, hiphopový PSH, Sunflower Caravan, E!E, domácí the.switch, Lo Dost, Klika, O.K.mžik, Plexis a mnozí další, nejen čeští interpreti.

DJ pódium si vezmou na starost oblíbení a známý DJs z celé republiky a letos dokonce i z kolébky taneční hudby, z Německa! Svým setem poctí Kačery známý DJ Gunjah z Drážďan! Jistě všechny potěší DJ Chris Sadler, Pixie, Pavel Bidlo, Fatty M, Deadly Viperz, Roberto Chochola a další.

Již stabilní částí festivalu je také alternativní stage. Zde bude opět hlavním headlinerem Duo Sympaťáci a vedle nich se představí také umělci, kteří vystupují Na Stojáka. Do Horčápska se přijede podívat Dan Čech a Vojta Záveský.

Kromě hudby si na své přijdou také fanoušci sportu. Připraven bude DFC fotbalový a BBS volejbalový turnaj, turnaj ve stolním fotbálku, který zaštítí Rosengart, YCDI present - TempleStore skate&bike contest, půjčovna kol Koloro a další vyžití.

A co ještě bude a je nového: elektronický předprodej – www.goout.cz, možnost dopravy přes jízdomat – www.jizdomat.cz, občerstvení od Pivovaru Podlesí, Bubblemania, dj workshop a další zajímavosti.

Vstupenky na festival jsou již v prodeji za krásných 350,- na celý víkend. Pořídíte z pohodlí domova na www.goout.cz. Všechny informace naleznete na www.kaceri-festival.cz a Facebooku! Děkujeme a uvidíme 21. a 22. srpna.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016