PARTYINFO

 

NEVER GROW UP BOAT

Datum konání:
28.08.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Loď Tajemství
DJs:
C´moi (Pekelnej Bar), Funktopus, Anna Myschkin (Duna), Lillou (Nightpunk Recordings)
Live:
neDloubej se v nose
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 16:00, vstup: 50,- Kč / ženy a děti zdarma
 
 
Prospěšná akce Never Grow Up Boat v poslední srpnový pátek

V pátek 28.8. se uskuteční 3. díl z letní série Groove On Da Beach a Groove On Da Boat, tentokrát znovu na naši oblíbené Divadelní lodi Bratří Formanů...

 

Celé odpoledne bude mít festivalovou náladu. Abyste mohli vzít své děti s sebou a nenudily se, zatímco vy si dáte studené pivko nebo dvě, je pro ně připraven program. V 16:00 Divadlo Rozmanitostí v Mostě zahraje pohádku pro nejmenší O perníkové chaloupce. V 16:30 to rozjede neJen divadelní kapela z téhož divadla, nebojíme se říct objev roku: neDloubej se v nose v pestrých kabaretních kostýmech a charismatickou tanečnicí a zpěvačkou v jedné osobě Terezou Karáskovou. To ocení zvláště Ti odrostlejší. Také se tu můžete nechat se svými dětmi pomalovat nebo se kreativně vyřádit ve výtvarné dílně.

Od 17:30 do 22:00 převezmou hudební produkci do ruky ženy za pultem a to hned čtyři: C´moi (Pekelnej Bar), Funktopus, Anna Myschkin (DUNA) a na závěr Lillou (Nightpunk Recordings). Od lounge pohody přes soulful house a deep house zakončí večírek minimalové beaty.

Akce je stejně jako v minulých dílech propojena s neziskovou organizaci Wontanara, která se zabývá rozvojovou spoluprací se západoafrickou Guineou. Stará se zde o zdravotnictví, školy a má na starosti adopce na dálku. Můžete tu koupit i ručně vyráběné předměty v duchu fair trade nebo nakoupit v místním bazárku a podpořit tak konkrétní projekty. Vstupné je 50 Kč a pro ženy a děti zdarma. 

Připojte se k FB události.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016