PARTYINFO

 

IMAGINATION FESTIVAL

Datum konání:
16.10.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - EXPO PRAGUE HOLEŠOVICE
DJs:
Imagination stage: Netsky, Black Sun Empire vs. Mefjus, DJ Marky, Audio vs. Gridlok, Dimension, Maduk, June Miller a další.
Devastator stage: Angerfist, Brennan Heart, Adaro, Miss K8, Tha Playah, The Braindrillerz a další.
Neuro Goes Extreme stage: Maztek, The Panacea, Gancher & Ruin, Pythius, A-Cray, B.unq a další.
Live:
MC Coppa, MC Nolz (NL)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Předprodej je zahájen v síti Ticketportal! I. vlna - Earlybirds 690,- Kč - Vyprodáno II. vlna 790,- Kč - v prodeji (limitovaná edice) III. vlna 890,- Kč - zařadíme do prodeje po vyprodání limitované edice + poplatek v síti Ticketportal VIP vstupenky letos nebudou k dispozici. Vstup na festival je možný i nezletilým od 16 let v doprovodu osoby starší 18ti let.
 
 
Imagination Festival představuje oficiální trailer
Imagination Festival zveřejnil kompletní line-up

Organizátoři Imagination Festivalu představili kompletní line-up čítající více jak 25 zahraničních DJs! Nebudou mezi nimi chybět zvučná jména jako Netsky, Dimension, Angerfist, Brennan Heart, DJ Marky, Miss K8 a desítky dalších. Letos se Imagination představí 16. října na 3 scénách Výstaviště v pražských Holešovicích.

 

Kompletní line-up odhaluje 3 stage, z nichž 2 jsou main stage. 

První stage IMAGINATION představí všechny žánry světové bass music, především pak drum & bass. Nebudou zde chybět jména jako Netsky, Black Sun Empire vs. Mefjus, DJ Marky, Audio vs. Gridlok, Dimension, Maduk, June Miller a mnoho dalších. Hostovat stage bude MC Coppa.



Druhá stage DEVASTATOR se soustředí především na tvrdou elektronickou scénu v Beneluxu, reprezentující styly jako hardstyle a hardcore. Hvězdná sestava představuje jména jako Angerfist (DJ Mag 37.), Brennan Heart (DJ Mag 47.), Adaro, Miss K8, Tha Playah a The Braindrillerz. Nebude chybět ani kvalitní domácí support. Stage bude hostovat holandský MC Nolz.



Třetí stage NEURO GOES EXTREME je postavena především pro skalní fanoušky neurofunku, experimentálního drum & bassu a hardtechna. Mezi vystupujícími jsou Maztek, The Panacea, Gancher & Ruin, Pythius, A-Cray, B.unq a další.



Nejlevnější vstupenky seženete v síti Ticketportal za 890,- Kč bez předprodejního poplatku. Zahraniční návštěvníci pak seženou vstupenky v sítích UKF, Ticketticker, Paylogic a festivalové balíčky v síti FesTicket.

Vstupenky
Facebooková událost
Oficiální web

 
Imagination Festival oznámil první fázi line-upu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016