PARTYINFO

 

IMAGINATION FESTIVAL

Datum konání:
16.10.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - EXPO PRAGUE HOLEŠOVICE
DJs:
Imagination stage: Netsky, Black Sun Empire vs. Mefjus, DJ Marky, Audio vs. Gridlok, Dimension, Maduk, June Miller a další.
Devastator stage: Angerfist, Brennan Heart, Adaro, Miss K8, Tha Playah, The Braindrillerz a další.
Neuro Goes Extreme stage: Maztek, The Panacea, Gancher & Ruin, Pythius, A-Cray, B.unq a další.
Live:
MC Coppa, MC Nolz (NL)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Předprodej je zahájen v síti Ticketportal! I. vlna - Earlybirds 690,- Kč - Vyprodáno II. vlna 790,- Kč - v prodeji (limitovaná edice) III. vlna 890,- Kč - zařadíme do prodeje po vyprodání limitované edice + poplatek v síti Ticketportal VIP vstupenky letos nebudou k dispozici. Vstup na festival je možný i nezletilým od 16 let v doprovodu osoby starší 18ti let.
 
 
Imagination Festival představuje oficiální trailer

Imagination Festival, který se koná již 16. října na Výstavišti v pražských Holešovicích zveřejnil svůj oficiální trailer!

 

Kompletní line-up Imagination Festivalu čítá přes 20 zahraničních jmen, která vystoupí na 3 stagích! Mezi vystupujícími se objeví např. belgická senzace Netsky, holandský Brennan Heart, Angerfist nebo brazilský DJ Marky. Kompletní seznam vystupujících najdete na oficiálních stránkách festivalu.

Nejlevnější vstupenky seženete v síti Ticketportal za 990,- Kč bez předprodejního poplatku. Zahraniční návštěvníci pak seženou vstupenky v sítích UKF, Ticketticker, Paylogic a festivalové balíčky v síti FesTicket.

Koupit vstupenky
Připojit se k facebookové události
Oficiální web

 
Imagination Festival zveřejnil kompletní line-up Imagination Festival oznámil první fázi line-upu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016