PARTYINFO

 

IMAGINATION FESTIVAL

Datum konání:
16.10.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - EXPO PRAGUE HOLEŠOVICE
DJs:
Imagination stage: Netsky, Black Sun Empire vs. Mefjus, DJ Marky, Audio vs. Gridlok, Dimension, Maduk, June Miller a další.
Devastator stage: Angerfist, Brennan Heart, Adaro, Miss K8, Tha Playah, The Braindrillerz a další.
Neuro Goes Extreme stage: Maztek, The Panacea, Gancher & Ruin, Pythius, A-Cray, B.unq a další.
Live:
MC Coppa, MC Nolz (NL)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Předprodej je zahájen v síti Ticketportal! I. vlna - Earlybirds 690,- Kč - Vyprodáno II. vlna 790,- Kč - v prodeji (limitovaná edice) III. vlna 890,- Kč - zařadíme do prodeje po vyprodání limitované edice + poplatek v síti Ticketportal VIP vstupenky letos nebudou k dispozici. Vstup na festival je možný i nezletilým od 16 let v doprovodu osoby starší 18ti let.
 
 
Imagination Festival představuje oficiální trailer Imagination Festival zveřejnil kompletní line-up
Imagination Festival oznámil první fázi line-upu

Imagination Festival představí letos na Výstavišti v pražských Holešovicích nejsilnější line-up v historii! Těšit se můžete na více jak 30 DJs ze všech koutů světa, z nichž je hned několik zařazeno v TOP 100 DJs dle prestižní ankety DJ Mag. Na své si přijdou milovníci elektronické hudby napříč všemi žánry na 3 stagích, z nichž budou 2 velké main stage.

 

První fáze odhalila holandského legendárního hardstyle DJe Brennan Heart, který se řadí mezi TOP 3 hardstyle projekty světa a více jak 4 roky se drží v TOP 100 dle ankety DJ Mag. Jeho skladby "Imaginary" ve spolupráci s Jonathanem Mendelsonem či "Lose my Mind" s Wildstylez mají na serverech YouTube dohromady přes deset miliónů shlédnutí.

 

Milovníci drum & bassu si přijdou na své při show holandského projektu Black Sun Empire, kteří vystoupí ve světové premiéře versus setu s dalším velkým zahraničním projektem. Z Brazílie přiletí do České Republiky legendární DJ Marky, který se na scéně objevuje již přes 20 let. USA přiletí reprezentovat Gridlok, který vystoupí také ve světové premiéře versus setu s jedním z nejznámějších D´n´B DJs a producentů současnosti. Nebudou chybět ani stoupající hvězdy jako holandští June Miller a liquid funkový Maduk či ruští Gancher & Ruin.

 



Hardcore heads ze Střední Evropy si přijdou na své na Devastator stagi, kde vystoupí královna hardcore techna Miss K8, jež produkuje spolu s Angerfistem a složila hymnu největšího hardcore festivalu světa Dominator. V posledním roce se stala nejrychleji stoupající DJkou ve svém žánru.

 



Organizátoři napověděli, že první fáze odkrytého line-upu je pouze začátek a festival se rozroste ještě o mnoho dalších velkých jmen. Celkový počet zveřejněných jmen je momentálně 8 z 34.

Imagination


Nejlevnější vstupenky seženete v síti Ticketportal. Zahraniční návštěvníci pak v sítích UKF, Paylogic a festivalové balíčky v síti FestTicket.

Koupit Vstupenky

Facebook

Oficiální web bude spuštěn v následujících týdnech na adrese: www.imaginationfestival.cz

foto: Petr Klapper

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016