PARTYINFO

 

DEEP AVANTGARDE

Datum konání:
22.08.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
DBA floor: Alex Coulton (Black Acre, 2nd drop, Tempa), Toomuch, Not Tonight aka Rudeboy, Insane, Sta, Prokta
DNB stage: Hanzall, M4D.Doc, Tubus, Furious Freaks
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Dalším hostem Deep Beat Avantgarde v Crossu Alex Coulton

Další ze série techno-house-bass nocí pod hlavičkou Deep Beat Avantgarde odstartuje předposlední srpnový víkend, tradičně na domácí půdě, v klubu Cross. Do řady progresivních jmen evropské elektronické scény, která se v rámci DBA doposud představila, se tentokrát přidává britský Alex Coulton.

 

Alex Coulton přijede představit svůj alternativní přístup k muzice. Temná, hypnotická produkce balancující na hraně mezi technem a bass music, smysluplný DJing i specifické charisma jsou jedny z těch hlavních parametrů, které Alexe vyslaly mezi největší esa elektronické scény. Od roku 2010 svoji muziku pravidelně upisuje na labelech, jako je Tempa, kde nedávno představil bass-singly "Recal" a "Wiretap".  Další čerstvý zářez vyšel také v rámci nové značky Bloc, kde na začátku letošního roku vydává perfektní EP "Freefall". Narazit se dá ale i na mnoho dalších kvalitních příspěvků s jeho podpisem na labelech Black Acre Records nebo Hypercolour.

Praha přivítá Alexe Coultona vůbec poprvé a to 22.8. v klubu Cross, v rámci Deep Beat Avantgarde nocí, které již pražskému publiku představily pojmy jako French Fries, Trevino, Randomer, Bok Bok a mnoho dalších.

FB Event

FB fan page

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016