PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO

Datum konání:
02.10.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Ian Void (Geushky/UK), Pavel Krejdl a Detrik aka Undeground Children DJs, Zwooky (tektoys.org), LamyCZ, Shimita
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup: do 22:00 zdarma, poté 100,- Kč
 
 
Britský DJ a producent Ian Void v říjnu v klubu Cross

Na podzimním vydání klubové techno noci My Name Is Techno v pražském Cross klubu, přesněji 2.října, se můžete těšit na pořádně šťavnatou porci poctivých techno beatů! Na tento díl jsme si pozvali dalšího vynikajícího zahraničního DJe, producenta a legendu elektronické hudby. Po jménech jako Bas Mooy, Patrick DSP, Paul Mac, Inigo Kennedy, Alexander Kowalski přijede další velká postava techno scény.

 

Harcovník světových techno pódií, DJ, který stojí u základů anglické taneční scény, na které se pohybuje přes 20 let, promotér a zakladatel párty v UK a majitel labelu Geushky, na kterém vyšly techno hymny "Dirty Bitch" a "The Rascal". Vystoupil ve více jak 30 zemích, remixoval tracky špičkových producentů a některé jeho vlastní tracky vyšly na kompilacích Carla Coxe a Maura Picotta. Mnohým z nás dodnes znějí v uších jeho legendární, jedinečné a nekompromisní techno sety z festivalu Summer of Love či Apokalypsa a samozřejmě nejen tam. Svými vystoupeními se stal u nás velmi oblíbeným DJem a v jednu dobu zde byl skoro jako doma. DJ, kterého snad českému publiku nemusíme ani představovat. Ano, je to Ian Void.



Samozřejmostí je kvalitní český support v čele s českou techno legendou Pavlem Krejdlem a jeho dlouholetým kamarádem a taktéž vynikajícím DJem Detrikem. Na této párty vystoupí jako Underground Children. Dále se můžete těšit na DJe Zwookyho z tektoys.org a informačního serveru o taneční hudbě sety.cz. Chybět samozřejmě nebudou také promotéři této akce a neúnavní propagátoři oldschool techna DJs LamyCZ & Shimita.

Ian Void

Tento díl proběhne v pražském klubu Cross, který bezesporu patří k nejlepším klubům u nás a těšit se můžete na pořádný sound a jedinečné prostředí tohoto unikátního prostoru. Připravena bude také tradiční afterparty, která proběhne v pražském ZOO Baru a dále proběhne také warm-up v plzeňském klubu Wave.

Vstupné bude do 22:00 zdarma a poté za 100Kč. 

Těšíme se na vás.

TECHNO CONNECTION

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016