PARTYINFO

 

CREATIVE LABEL EDITION

Datum konání:
07.08.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Subgate (One Way), Miquel (Licker), Jag Kiranmay (Seva Records), Rob Smile, Nkyp
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Co chystá Creative crew přes léto a podzim tohoto roku?

Oficiální warm-up k halovce Citadela s italským producentem Demou, Creative on the Beach a nebo speciální label edition v Chapeau Rouge – na to všechno se mohou těšit příznivci úspěšného eventu Creative, za kterým  stojí jeho rezidenti Subgate a Rob Smile v nadcházejících měsících. Členové Creative crew opravdu nezahálí a pro nadcházející 4 měsíce mají s večírky pod stejnojmennou značkou jasno! Pojďme si každý blíže představit...

 

Creative

Creative label edition 7.8.2015//Chapeau Rouge


7.8. se z horského prostředí vrátí Creative do svého domovského klubu, kde se uskuteční label edice této noci. Za mixem se představí rezident Subgate, který je také majitelem labelu One Way, dále hradecký Miquel, jakožto zástupce vydavatelství Licker, a Jag Kiranmay ze Seva Records. O support se tentokrát postará rezident Rob Smile a Nkyp.

Více info naleznete zde.

Creative

Creative on the Beach 28.8.2015//Beach park Mlékojedy

Poslední srpnový pátek se představí tento event v příjemném prostředí Beach Parku Mlékojedy se svou plážovou edicí, na níž zahraje zástupce Code crew Ravic, dále Subgate, Tibiza, Rob Smile, Peter Costa a Taada. 

Více info naleznete zde

Creative

Creative presents Citadela official warm-up with DEMA (Sci + Tec, Octopus/IT) 11.9.2015//Chapeau Rouge

Italský producent světového formátu na poli současné techno music Dema přijede v pátek 11.9. do pražského klubu Chapeau Rouge na warm-up k halovce Citadela, na níž vystoupí ikona elektronické hudby – Dubfire. Společně s Demou se v Chapeau Rouge představí Kaisersoze, Subgate, Michael J, Rob Smile a Schwing. 

Předprodej vstupenek za příjemných 100,- Kč je spuštěn na serveru Go-out.

Více info naleznete zde.



Creative with Danny Murano & Daka (Austria) 2.10.2015//Chapeau Rouge

Posledním avizovaným eventem je říjnové vydání Creativu, na který dorazí rakouské duo Danny Murano & Daka, které bude supportovat Džejár, Subgate a Rob Smile. 

Více info naleznete zde.

Kompletní informace o aktivitách Creative crew naleznete na Facebooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016