PARTYINFO

 

TRANSMISSION 2015

Datum konání:
21.11.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 Arena
DJs:
Markus Schulz, Aly & Fila, Andrew Rayel, Bryan Kearney, Marlo, Jorn van Deynhoven, Airwave, Thomas Coastline
Live:
Driftmoon + Kim Kiona & Koen Herfst
Popis:
Vydejte se za hranice vašich nejdivočejších snů. Okouzlete svoje smysly. S potěšením vám oznamujeme, že termínem pro pražskou Transmission bude sobota 21. listopadu 2015.
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Markus Schulz a Nifra zveřejnili oficiální hymnu pro Transmission 2015 Na Transmission "The Creation" zbývá posledních 3.000 vstupenek Letošní edice Transmission nese název: The Creation
Světoznámá audiovizuální show Transmission začala oznamovat vystupující umělce!

V sobotu 21. listopadu rozzáří pražskou O2 arenu velkolepá hudební a světelná show Transmission. Tato jedinečná akce, která se zrodila v Čechách, představí také hvězdy hudebního nebe. Po celou noc bude k vidění úžasná souhra světel, laserů a pyrotechniky za doprovodu hudby jednoho z nejoblíbenějších světových žánrů. Svůj přínos elektronické taneční hudbě předvede několik zahraničních interpretů.

 

U českého publika je dobře známý a oblíbený DJ a producet Markus Schulz, který se stal nejoblíbenějším americkým DJem v roce 2014. Za poslední roky skládá ke každé edici Transmission hymnu, která často sklízí úspěchy po celém světě. Němec žijící v Miami na Floridě, známý také pod přezdívkou „Unicorn slayer“, vždy tvrdí, že Transmission je nejlepší akce tohoto druhu na světě.

Po několikáté se do ČR vrací také velmi oblíbený a žádaný interpret – Bryan Kearney. Rodák z Irského Dublinu s sebou vždy přiváží velmi energický zvuk, který nikoho nenechá v klidu. Publikum jeho styl hudby miluje, stejně tak i tohoto charismatického fešáka.

Ze Slovenska k nám zavítá DJ a uznávaný producent Juraj Kličko známý pod uměleckým pseudonymem Driftmoon. Tento talentovaný a hudebně všestranný muž u svého vystoupení předvede také krásnou Holanďanku se zlatem v hrdle, zpěvačku Kim Kionu. Kombinace živého zpěvu a harmonické taneční hudby příjemně pohladí po uších každého návštěvníka.

Řekli jsme si, proč měnit něco, co je opravdu dobré, a tak se český producent a DJ Thomas Coastline už potřetí v řadě vrátí jako warm up DJ na Transmission. Thomas začal s DJingem a produkcí už ve svých 16ti letech. V roce 2008 se proslavil svým trackem ‘After Hour’. Tento track si vybral i Armin van Buuren do své týdenní rádio show nazvané ‘A State of Trance’. Pro Transmission si Thomas Coastline připraví speciální warm up set, aby vás dostal do té správné nálady na začátek Transmission.

Říká se o něm, že je to moderní Mozart. Je jedním z největších talentů dneška na stále rostoucí trancové scéně. Tato moldavská hvězda, pravým jménem Andrei Rata, je známá pro svůj unikátní zvuk.  Přesto, že je mu pouze 22 let, netrvalo dlouho a tento hudební nadšenec přetvořil své myšlenky a nápady v úžasnou hudbu. To vám předvede v sobotu 21. Listopadu, kdy se postaví za DJský pult na Transmission, aby převzal kontrolu nad pražskou O2 arenou. Dámy a pánové, čeká nás gentleman z Moldávie. Let’s get ready to rumble, Andrew Rayel.


Australský resident Marlo (holandského původu) boduje v hitparádách, na tanečních parketech a také u hudebních nadšenců po celém světě. Nemusíme vám dlouze vysvětlovat, proč byl zvolen jako # 1 Nejlepší Trance DJ a # 2 Nejlepší DJ v celé Austrálii. Od pozice # 1 na Beatportu si ze studia odskakuje pouze proto, aby byl headlinerem na těch nejvyhledávanějších tanečních událostech na světě. Marlo ovlivnil trance, tech trance a progressive house music jako nikdo jiný a s hrdostí chrlí nahrávky, které vzápětí vezmou hudební svět útokem.

Jedním z vrcholů večera je tzv. Transmix, což je zhruba dvacetiminutová audio-vizuální show, která okouzlí váš zrak a sluch. Hudebním producentem této části večera je žijící legenda a průkopník elektronické hudební scény – Airwave! Belgičan s více než 20 lety praxe a s více než 500 hudebními díly a remixy.

K celé sestavě umělců přibudou ještě dva další, a samotná show tak představí to nejlepší, co je v České republice k vidění.

Všichni letošní účinkující jsou nejprve oznámeni v nově vzniklé radio-show, která běží na internetu každou neděli v sedm hodin večer.

 

TRANSMISSION 21.11.2015

Web: www.transmission.cz

Vstupenky: http://bit.ly/VstupenkyTM

Událost na facebooku: http://bit.ly/TM2015FBEP
Facebook Transmission: www.fb.com/Transmission.official

Radio: www.transmission-radio.com

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa z Transmission - The Creation od ronnyho Report z Transmission - The Creation od čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016