PARTYINFO

 

TRANSMISSION 2015

Datum konání:
21.11.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 Arena
DJs:
Markus Schulz, Aly & Fila, Andrew Rayel, Bryan Kearney, Marlo, Jorn van Deynhoven, Airwave, Thomas Coastline
Live:
Driftmoon + Kim Kiona & Koen Herfst
Popis:
Vydejte se za hranice vašich nejdivočejších snů. Okouzlete svoje smysly. S potěšením vám oznamujeme, že termínem pro pražskou Transmission bude sobota 21. listopadu 2015.
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Markus Schulz a Nifra zveřejnili oficiální hymnu pro Transmission 2015
Na Transmission "The Creation" zbývá posledních 3.000 vstupenek

Do nové edice Transmission zbývá necelý měsíc, přípravy jsou v plném proudu a vstupenky mizí závratnou rychlostí. Kare VIP Lounge je již kompletně vyprodaný a základních vstupenek zbývá už jen 3.000!

 

V letošním roce nás čeká další velkolepá show a téma nové edice se nazývá "The Creation" (Stvoření), které nás v úžasném stylu provede tajemstvím stvoření světa v sedmi dnech a předvede nám krásy a kouzla života. 

Transmission je známá pro svou dechberoucí světelnou a laserovou show, kterou vždy doplňuje hudba těch nejlepších světových DJs. Tento rok v podání od: Markus Schulz, Aly & Fila, Andrew Rayel, Bryan Kearney, MaRLo, Jorn van Deynhoven a Driftmoon se zpěvačkou Kim Kionou a bubeníkem Koen Herfstem. Transmix tentokrát připravil Airwave a rozehřeje nás Thomas Coastline jako warm-up DJ. 

Nechte se předem vtáhnout do děje, podívejte se na úspěšný trailer a přijďte si užít nejlepší noc tohoto roku. Vstupenky jsou v prodeji zde.



Transmission "The Creation"
21.11.2015 O2 arena Praha
20:00 - Otevření haly
06:00 - Konec

Více informací na: www.transmission.cz

 
Letošní edice Transmission nese název: The Creation Světoznámá audiovizuální show Transmission začala oznamovat vystupující umělce!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa z Transmission - The Creation od ronnyho Report z Transmission - The Creation od čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016