PARTYINFO

 

TRANSMISSION 2015

Datum konání:
21.11.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 Arena
DJs:
Markus Schulz, Aly & Fila, Andrew Rayel, Bryan Kearney, Marlo, Jorn van Deynhoven, Airwave, Thomas Coastline
Live:
Driftmoon + Kim Kiona & Koen Herfst
Popis:
Vydejte se za hranice vašich nejdivočejších snů. Okouzlete svoje smysly. S potěšením vám oznamujeme, že termínem pro pražskou Transmission bude sobota 21. listopadu 2015.
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Markus Schulz a Nifra zveřejnili oficiální hymnu pro Transmission 2015 Na Transmission "The Creation" zbývá posledních 3.000 vstupenek
Letošní edice Transmission nese název: The Creation

Po loňské edici, která zavedla do Prahy lidi z více než 50ti zemí světa, se 21. listopadu 2015 v pražské O2 Areně uskuteční další každoroční show a budeme tak svědky nového unikátního zážitku. Letošní edice nese název "The Creation", což je téma přímo epických rozměrů, které vypráví o tajemstvích života a provede nás 7 dny stvoření. Stage na Transmission bude jako obvykle zaplněna desítkami výkonných laserů v kombinaci s ohromujícím množstvím kvalitních světel a stovkami čtverečních metrů LED obrazovek, CO2, kanóny s konfetami, plameny a pyro efekty.

 

Letošní line-up a program budou tvořit následující umělci:

Markus Schulz, Aly & Fila, Andrew Rayel, Bryan Kearney, Marlo, Jorn van Deynhoven, Driftmoon + Kim Kiona & Koen Herfst live, Airwave (Transmix), Thomas Coastline (warm-up)

Vydejte se za hranice vašich nejdivočejších snů. Okouzlete svoje smysly. Zakupte si svoji vstupenku na tuto jedinečnou show.


ZÁKLADNÍ VSTUPENKA – 1.299,- Kč

Připojte se k zážitku. Základní vstupenka vás opravňuje ke vstupu na hlavní plochu, přilehlé koridory a na tribuny prvního patra. Pro vstup do areny využijte hlavní vchod.  

KARE VIP LOUNGE VSTUPENKA – 2.500,- Kč

Získejte nejlepší výhled na celou show a užijte si tak ten nejlepší zážitek z celé show - z KARE VIP lounge. VIP terasa je vybudována na taneční ploše přímo naproti podiu a nabízí bary s rozsáhlou nabídkou občerstvení. Vstupenka zahrnuje welcome drink, VIP vchod, VIP šatnu a VIP toalety. Pro vstup do areny využijte vchod číslo 1.

GOLDEN VSTUPENKA – 4.650,- Kč

Umožňuje vstup na luxusní a komfortní klubové patro O2 Areny. Bohatá nabídka jídla a nápojů, kterou naleznete na menu klubového patra, je zahrnuta v ceně vstupenky a vy si tak můžete užívat bohatého občerstvení po celou noc zdarma. Vstupenka dále zahrnuje šatnu a přístup na taneční plochu (kromě KARE VIP lounge). Golden vstupenky jsou k dispozici za 4.650,- Kč a je nutno je objednat zasláním e-mailu na následující adresu: Finkousova (@) bestsport.cz. Pro vstup do areny využijte vchod číslo 9. 

CESTOVNÍ BALÍČKY

Pokud cestujete na Transmission ze zahraničí, máte na výběr také kompletní balíček se vstupenkou a ubytováním v hotelu či apartmánu. Navštivte stránky našeho oficiálního partnera – Festicket.com

Transmission proudly supported by Excelent

 
Světoznámá audiovizuální show Transmission začala oznamovat vystupující umělce!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa z Transmission - The Creation od ronnyho Report z Transmission - The Creation od čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016