PARTYINFO

 

SHAMIR (USA)

Datum konání:
18.08.2015 - úterý
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
Shamir (USA)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Organizátorům festivalu United Islands se podařilo na poslední chvíli přilákat do Prahy černošského zpěváka Shamira, vycházející hvězdu z Las Vegas. Teprve dvacetiletý muzikant se představí 18.srpna v Lucerna Music Baru, vstupenky jsou v prodeji od 9.7.
 
 
Koncertem Shamira bude pokračovat srpnová párty jízda

Letošní srpen proběhne v Praze ve znamení zábavy, která rozhodně nebude končit závěrečnou párty Prague Pride. Hned v dalším týdnu, 18.8. se v Lucerna Music Baru představí senzace z Las Vegas, která si říká Shamir.

 

Dvacetiletý zpěvák rozhodně nezapře své androgynní rysy. Když byl mladší, trápilo ho, že je jiný než ostatní. Rychle však zjistil, že může odlišnost považovat za svoji výhodu a dnes se za nic neschovává. 

"Nikdy jsem se nesnažil stylizovat, nikdy jsem nenosil ženské oblečení. V pubertě jsem začal mít více maskulinní tělo, můj hlas však zůstával stále stejně vysoký. Androgynie není něco, o co bych se snažil a lidé okolo to řeší mnohem víc, než já. Neřeším, zda vystupuji jako muž nebo žena, vždy jsem hlavně Shamir a do svých písní vkládám ženskou i mužskou energii," usmívá se Shamir.

Shamir

Mladý zpěvák vnímá jako své vzory třeba Michaela Jacksona nebo Prince. K tomu je po svém raketovém nástupu i často přirovnáván. Právě díky jeho odlišnosti a energii, která v jeho písních je, se stává mladou hvězdou a stoupá stále výš. Začátkem srpna vyrazí na první evropské turné, kde představí své debutové album "Ratchet". Kromě Velké Británie, Irska, Francie nebo Belgie dorazí 18. srpna také do Prahy. Už teď je jasné, že jeho koncert bude nálož pozitivní nálady a velká taneční párty. Tyto znaky totiž Shamirovy koncerty provází vždy. 

Vstupenky v předprodejích.

Více info na: www.unitedislands.cz.

foto: Paley Fairman

 
Americká senzace, zpěvák Shamir, překvapí v létě Prahu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016