PARTYINFO

 

CREATIVE

Datum konání:
11.07.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Sajmon & Joseph Kari, Bela En, Casio (Pangaea/Germany), Subgate, Rob Smile
Info:
http://www.facebook.com...
Line-up:
22:00 – 00:00 Sajmon & Joseph Kari

00:00 – 01:30 Bela En

01:30 – 03:00 Casio (Pangaea/Germany)

03:00 – 04:15 Subgate

04:15 – end Rob Smile
 
 
Německý Casio hlavním hostem sobotní akce Creative v Chapeau Rouge

Headlinerem červencového dílu eventu Creative, který proběhne v sobotu 11.7. v domovském klubu Chapeau Rouge Prague bude talentovaný německý DJ a producent Casio Pangaea, který je známý především v okolí německých Dřážďan a jehož sound se pohybuje na pomezí stylů tech house a techno.

 

Druhým zajímavým hostem tohoto vydání je zástupce starší generace Béla En. Začátky jeho kariéry se datují rokem 1996, kdy nastoupil coby moderátor do kultovního Radia 1. Od té doby přispěl velkou mírou k vývoji taneční scény u nás a to nejen jako hudebník se skvělým citem pro výběr tracků, ale také jako šéfredaktor legendárního časopisu XMAG nebo moderátor pořadu Frisbee na TV Óčko. Je jedním z průkopníků UK Garage a 2stepu v České republice a kromě těchto dvou hudebních stylů ho můžeme slýchat i v house setech, které jsou vždy skvěle promyšlené a mají svůj osobitý příběh.

Posledními hosty je v naší metropoli dobře známá dvojice Joseph Kari a Simon Sajmon Peter, jejichž jména jsou v dnešní době spjata především s klubem Magnum. Pětici vystupujících na červencovém vydání CREATIVE party uzavírají rezidenti DJ SubgateRob Smile, které netřeba více představovat!

Kompletní informace naleznete na www.chapeaurouge.cz a zde.


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016