PARTYINFO

 

ROCK FOR PEOPLE

Datum konání:
03.07.2015 - 05.07.2015
Místo konání:
Plzeň - Kreativní Zona Depo 2015
Live:
Motorhead, Guano Apes, The Parov Stelar Band, The Ting Tings, Modestep, Peter Doherty, Fink, Movits!, ThePetebox, Gomad! & Monster, The Inspector Cluzo, Triggerfinger, De Staat, Gasmac Gilmore, Scarecrow, Bottled In England, BRNS, Jyocut, No Metal In This Battle, Robbing Millions, Vojtěch Dyk & B-Side Band, Vladimír 518, Skyline, Kapitán Demo
Info:
http://www.rockforpeople.cz
 
 
Red Bull Tour Bus přiveze na Rock for People ThePetebox

ThePetebox se po roce vrací na stage hudební karosy, která v pátek 3. července dorazí na druhou část Rock for People. Do Plzně na Red Bull Tour Bus světově uznávaný live looper opět přiveze svoji originální show, během níž přímo na pódiu vrství zvuky, zpěv a melodie, a vytváří tak jedinečné skladby.

 

Rodák z Nottinghamu se do širšího povědomí dostal díky vítězství v soutěži BBC1 Beatboxing Championships v roce 2005 a následně vyhrál i Talent Show na Channel 4. Z beatboxera se postupně stal live looper, a podařilo se mu tak najít způsob, jak propojit milovaný beatbox se zpěvem a svojí oblíbenou kytarou. Dnes jeho videa hltají na YouTube milióny lidí a koncertuje po celém světě. 

The PeteBox

Petebox vydal v roce 2012 album "Future Loops", které má zároveň svoji video verzi a je celé k vidění na YouTube. Žánrově rozmanitá deska obsahuje covery i původní Petovu tvorbu a její poslech/zhlédnutí předznamenává, že vidět koncert naživo bude velký zážitek. Peter Sampson, jak zní celé jeho jméno, se obklopil vychytaným hudebním hardwarem a na vystoupeních čaruje. Vrství zvuky, textury, bassové linky, bubny, prolíná melodie, efekty a zpěv, z čehož ve finále vznikne track, který se může pohybovat na rozmezí od drum'n'bass, přes elektro pop až po indie rock.

The PeteBox

Na Rock for People ThePetebox vystoupí s Kapitánem Demo, Skyline a Vladimirem 518.

Více info o Red Bull Tour Bus a další novinky ze světa Red Bull najdeš na www.redbull.cz.

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016