PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
23.07.2015 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - U Bukanýra
DJs:
Face (Techno.cz) feat. MC Manda, Nika 77 (techno.cz), Pierre Urban (Radio 1)
Info:
http://www.bukanyr.cz...
 
 
Čtvrteční Unplugged opět se vzácnými hosty

Tak jak? Léto v plném proudu, Praha rozžhavená jako obrovská pec, snad jen u vody se dá přežít ve zdraví... I tady v hlavním městě je nám u Vltavy takřka královsky a všechny zdejší náplavky každý den v týdnu doslova přetékají romantiky i pohodáři, kteří se jednoduše musí pokochat její třpytící se hladinou... Ano, nakonec to jde i bez toho moře, pokud zapojíte trochu fantazie a člověk si u toho širokého koryta, stranou od všudypřítomných aut, alespoň na chvíli vyčistí hlavu. Náplavky však k naší radosti ožívají také hudbou a na své si přijdou milovníci všech žánrů. Legendární House boat U Bokanýra, který kotví pod Štefánikovým mostem, již brzy oslaví 17. narozeniny a hudebně aktivní bývá už od čtvrtka... Každý čtvrtý čtvrtek v měsíci se tu přitom koná párty Unplugged, hudebně nejexperimentálnější noc na palubě, při níž známí DJs zapomenou na své svazující hudební škatulky a pochlubí se skladbami, které od nich neslýcháme zase až tak často. Kdo to bude 23. července?

 

DJ Face svůj první nový dvanáctipalec roztočí již tradičně pár minut po osmé a v ten samý moment jeho parťák s mikrofonem poprvé otevře ústa. Z pouhé instrumentálky je náhle jako mávnutím kouzelného proutku pěkná  písnička a MC Manda bude takto kouzlit téměř bez přestávky po tři hodiny... Ty dva to spolu prostě baví a naštěstí to také baví lidi kolem nich. Tentokrát budou na programu večera styly deep house a nu disco, tedy žánry, které si s létem tak dobře rozumí. To hlas Pierre Urbana, programového ředitele Radia 1, můžete slýchat na frekvenci 91,9 MHz nejčastěji ve středu odpoledne... Ve čtvrtek večer vám však bude pouze vyhrávat jako na lesy a na přetřesu bude hlavně vlastní škatulka “atmo bass“. Na svou čest slibujeme, že místní subbass pojede naplno, abyste si jeho vznešenou selekci vychutnali bez bariér! :) Známou hudební chameleonkou je posledních pár let dosud nekorunovaná královna techna – Nika77 a speciálně na Bukanýru si již několik let po sobě vyzkoušela, že tech house sem v pokročilou hodinu padne jako ulitý. Dočkáte se ho i tentokrát a servírován bude jako obvykle s perfektními mixy a ženským půvabem v jednom!

Ať už se právě nacházíte ve víru dovolených, či ve víru pracovních povinností, Bukanýr je pro vás den co den ideálním meeting pointem. Zdejší terasa nabízí už odpoledne spoustu grilovaných dobrot a lahodných drinků s příjemným posezením k tomu, od čtvrtka do soboty se jednoduše s prvními tóny skutálíte o patro níže a párty, na níž se nezapomíná skrze tu ojedinělou atmosféru, může pomalu ale jistě začít. Užívejte léta a s dobrou muzikou na vlnách k tomu!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 27. srpna 2015 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC MandaMike Corner (Dirty Corner) Abu (Radio 1).

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016