PARTYINFO

 

DRUMSTATION W/ MODIFIED MOTION, CABBIE /UK/ + MORE & TECHNO.CZ STAGE

Datum konání:
24.07.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
DRUMSTATION (ModifiedMotion (UK), Cabbie (UK), P.No, N.e.d b2b Bio, Skáčko,
El Waca, Epandable, Raster, Kropatko, Krowak)
TECHNO.CZ STAGE (Foreigner aka Philip TBC, Chief mama!, B.one.K, Reznyk)
Info:
http://www.crossclub.cz...
Popis:
Začátek: 21:00
Line-up:
techno.cz stage:

21:00 - 22:30 - Dialect - experimental set
22:30 - 00:00 - B.one.K
00:00 - 01:00 - Chief Mama
01:00 - 03:00 - Foreigner aka Philip TBC
03:00 - ??:?? - Dialect
 
 
Další Techno.cz Night již tento pátek v klubu Cross

Po zahraničních hvězdách jako Takaaki Itoh, Ancient Methods, Radial a dalších musí mejdan Techno.cz Night trochu zvolnit a načerpat síly na nadcházející klubovou sezonu. Ovšem i tak se zaměřil na špičku české underground scény a na spodním pódiu klubu Cross jsme pro vás přichystali neokoukané projekty Foreigner aka Philip TBC a Chief!Mama. Rozhodně je na co se těšit!

 

Chief!Mama

Český projekt, jenž tvoří Elektrabel a zpěvačka, která si říká mother@work, v poměrně nedávné době vydal debutové album "Lozen" na českém labelu Naked Records.

Elektrabela snad nemusíme nikomu představovat. Tomáš Hartl u nás patří ke špičce v produkci elektronické hudby. Více jak pět let spolupracuje se zpěvačkou Gabrielou - tedy mother@work - a úspěšně spolu vystupovali třeba na Summer of Love.

Jejich projekt nese název Chief!Mama a stále usilovně spolupracují na další produkci a současně vystupují na prestižních eventech. Stylově by se dali zařadit do vokálového minimal dubtechna, ovšem toto škatulkování je zavádějící. Nejlepší bude, když se vypravíte do Crossu a poslechnete si je live, je to neuvěřitelný zážitek a máte pocit, že se díváte na nějaké zahraniční hvězdy.

Foreigner aka Philip TBC

Philipa TBC není třeba nikterak představovat. Ovšem na spodním pódiu v Crossu vystoupí s trochu odlišnou tváří a zahraje nám pomaleji a beaty budou více srovnané, i když ne zcela rovné... :) Bude se pohybovat ve vodách berlínského soundu a zapojí do toho i svoji produkci. Že to bude zážitek, je zaručené tak jako vždy, když se Filip postaví za mix pult.

Tuto českou špičku doplní technaři Dialect a B.one.K. Reznyk, který zde měl také vystoupit, se pravděpodobně nestačí vrátit ze slunného Chorvatska, ale může překvapit... :)

Dialect

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016