PARTYINFO

 

OLDSCHOOL NIGHT

Datum konání:
03.07.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Techno stage: Pavel Krejdl, Nika77, Daho, Klap-In, Twin,
BasSistaz DnB stage: Babe LN, Kan-Jacca, Little K8, Shifty, Domina
Popis:
vstup: do 22:00 zdarma, poté 80,- Kč
 
 
Oldschool Night již tento pátek v klubu Storm

Brzy to bude rok, kdy skupina Oldschool Techno Classics Session vyrazila na turné napříč Českou republikou, aby ukázala, že klasické techno žije a že si najde svoje příznivce i dnes. Více jak tucet akcí s duší oldschool techna máme za sebou a pro velký úspěch se myšlenka vytáhnout z gauče všechny milovníky nejen starého, nebo prostě jen dobrého a kvalitního techna vrací do Prahy. V pátek 3. července bude další díl Oldschool Techno Classics Session hostit klub Storm. Line-up druhého pražského večírku je všeříkající, protože se představí hned několik velkých jmen české technoscény.

 

Na hlavní scéně vystoupí technoviking Pavel Krejdl. Co od tohoto sdrcaře můžete čekat? To je zbytečné rozepisovat... Rozhodně to bude techno, jak se sluší a patří. Něžné pohlaví bude reprezentovat Nika77 a ze svého hudebního archivu vybere také to nejlepší, co jí přirostlo k srdci. Hvězdnou trojici doplní jablonečák Daho z vinylshopu Nula2. Polovina "jabloneckých murder boys" si také chystá set plný libůstek a starých technošlágrů. Skupinu Oldschool Techno Classics bude reprezentovat pardubický Klap-In a naservíruje vám řádnou porci klubováho techna, které před deseti a více lety znělo v českých klubech. Line-up zakončuje pražský DJ Twin z Prague Music Therapy.

Na druhé stage vás budou čekat zlomené beaty, stejně tak, jak tomu bývávalo zvykem na starých dobrých festivalech. Převážně z vinylů vám zahrají členky známé BasSistaz DJane crew v čele s Babe LN!

Přijměte tedy pozvání na pražský prázdninový díl skupiny Oldschool Techno Classics a přijďte nejen zavzpomínat, ale také si zatančit na hudbu, kterou jste kdysi měli, a mnozí stále máte, rádi!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016