PARTYINFO

 

PRAGUE PRIDE AFTERPARTY

Datum konání:
15.08.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Subgate, Michael Burian + houslista, Hoxton Whores (UK), Jonty Scrufff & Fidelity Kastrow (Germany), Marcelo di Lazari (Brasil)
Popis:
vstup: 290 Kč / VIP 990 Kč
Line-up:
ROXY:

22:00 – 23:30 Subgate

23:30 - 00:30 Michael Burian + houslista

00:30 – 01:45 Hoxton Whores (UK)

01:45 – 03:00 Jonty Scrufff & Fidelity Kastrow (Germany)

03:00 – 05:00 Marcelo di Lazari (Brasil)

NOD:

Felix! – resident NoD a NOI restaurace

Petr K – Radost Fx

Zu – II Patro
 
 
Hoxton Whores: "Track Sunshine Of My Love nás dostal do povědomí lidí..." Hoxton Whores headlinery Prague Pride afterparty v Roxy
Prague Pride afterparty s Hoxton Whores, Fidelity Kastrow a Jonty Skrufffem již za měsíc

V sobotu 15.8. proběhne v pražské Roxy a NoDu oficiální afterparty po festivalu Prague Pride, na které se představí britské house duo Hoxton Whores, berlínští Fidelity Kastrow a Jonty Skrufff, brazilský Marcelo K2, Michael Burian a další. Přinášíme vám informace o předprodejích na klubovku letošního léta a představujeme české vystupující!

 

Pokud chcete být součástí oficiální afterparty po festivalu Prague Pride v Roxy, neměli byste zaváhat a pořídit si vaši propustku na tento nabitý večírek již nyní! Vstupenky jsou v předprodeji na www.praguepride.cz a www.ticketstream.cz . Cena standardní vstupenky činí příjemných 290,- Kč a pro ty, kteří chtějí zazářit a být hvězdami večírku, jsou k mání VIP vstupenky na balkón za 990,- Kč.

Pojďme si představit české zástupce, kteří vystoupí na hlavní stagi v Roxy a přilehlé galerii NoD!

MICHAEL BURIAN:

Autor remixu skladby od Bedřicha Smetany – "Vltava" je právem považován za předního českého umělce na poli elektronické hudby. Jeho sound byl kromě známých domácích eventů a festivalů ke slyšení například v americkém Miami, Latinské Americe nebo na Ibize. Je majitelem hned několika hudebních ocenění a v neposlední řadě se může pyšnit svou show na rádiu Evropa 2.

 

SUBGATE:

Během 14ti leté kariéry vystoupil po boku uznávaného Carla Coxe, Laurenta Garniera nebo Jorise Voorna a pravidelně se představuje na festivalech a halových akcích nejen v ČR, ale také v zahraničí. Od roku 2015 je majitelem hudebního vydavatelství One Way Records a jeho vlastní tvorba vychází i na dalších značkách po celém světě.

 

FELIX!:

Charismatický Felix! působí na domácí scéně od roku 2001 a jeho styl balancuje mezi house, deep house, indie, detroit house / technem a nu diskem. Je rezidentem dvou pražských nocí a to Picnic v Klubovně 2. patro a deep house večírku Deer. Pravidelně ho můžete slýchávat také ve stylové restauraci NOI na Malé Straně!

 

DJANE ZU:

Rezidentka klubovny 2. patro, kde se pravidelně prezentuje na noci Tennis. Díky svému širokému stylovému rozpětí a skvělým citem pro výběr tracků se letošní rok objeví například na známém festivalu Mácháč na deepovém pódiu po boku bristkého mága Trise Kaya!

 

PETR K:

Skvělý producent, DJ a party man v jedné osobě, který působí především v domovském klubu Radost FX či Chapeau Rouge. Jeho několikahodinové deep house sety jsou tím pravým do galerie NoD a věřte, že pod jeho taktovkou se budete bavit více než skvěle!

 

Kompletní informace o Prague Prie afterparty naleznete na www.praguepride.cz a Facebooku.

 
Marcelo K2 dalším zahraničním umělcem na Prague Pride afterparty Jonty Skrufff a Fidelity Kastrow na Prague Pride official afterparty Prague Pride afterparty bude v Roxy s Hoxton Whores a dalšími

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016