PARTYINFO

 

UNPLUGGED WEEKEND

Datum konání:
04.07.2015 - sobota
Místo konání:
Praha - U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz) feat. MC Manda, Téa Wavesword (Lichen Records), Kaplick (breakbeat.cz), 3ozak 3oys
Popis:
start: 23:00, vstup: 50,- Kč
 
 
Multižánrový Unplugged historicky poprvé v sobotu

Tak jak? Vedro až praští a vy jste jako na potvoru z nejrůznějších důvodů zůstali uvězněni v té matičce stověžaté? Zrovna teď o víkendu, kdy to tolik táhne k vodě?! Nezoufejte, ještě není nic ztraceno a modří již vědí! Až ta žlutá koule nahoře konečně zapadne a bude zase o něco přijatelněji, pak se k vodě klidně vydejte také a pokud to uděláte stejně jako my, sejdeme se pod Štefánikovým mostem. Proč zrovna tam? Už pěkných pár protančených let tam na té třpytící se hladině kotví House boat U Bukanýra - magnet převážně pro všechny milovníky house music! S rozhodně nejexperimentálnější párty Unplugged se zde můžete setkávat každý čtvrtý čtvrtek, v měsíci červenci na vás však čekají hned dvě. Tu tradiční si můžete užít 23.7., tu netradiční už v sobotu 4. července a s přepychovým line-upem k tomu!

 

Jak již bývá zvykem a nepsaným pravidlem zároveň, párty tradičně odstartujeme my dva, tedy DJ Face & MC Manda. A když mejdan, tak pořádný - tentokrát dojde zejména na tech house a acid house selekci a pokud by se Manda s mikrofonem náhodou zadýchal, nemějte mu to za zlé... I tentokrát podá prvotřídní výkon a spolehlivě párty od 23:00 rozjede. Po zhruba dvou hodinách do svých něžných a šikovných rukou převezme štafetový kolík zástupkyně labelu Lichen Records - Téa Wavesword. Po tři roky byla rezidentkou vyhlášeného moskevského klubu Propaganda, nyní vám za mixážním pultem u nás v Praze názorně vysvětlí, proč jí minimal house tolik učaroval a určitě se ráda podělí i o ještě nevydaný materiál... Na talentovanou hráčku s přehledem naváže neméně talentovaný DJ Kaplick, který na Unplugged již několikrát dokázal, že nejen breakbeatem živ je člověk. I tentokrát pro tuto speciální příležitost přímo na místě umíchá “special tucka set“ a skvěle tak připraví půdu pro ranní finále, které bude v režii 3ozak 3oys. Ti si na populárním house boatu střihnou premiéru a svým nasazením potvrdí, že i v Teplicích to elektronickou hudbou žije na plné obrátky... A že i v tomto případě dojde na vlastní produkci, na to vemte jed!



V Praze je blaze a platí to i v čase dovolených, jak se zdá... Jde jen o to najít to tajemné místo u vody, kde se tak snadno zapomíná na starosti všedních dnů. My o jednom víme a pokud to pro vás bude premiéra, garantujeme vám, že se sem ještě mockrát vrátíte. Klidně můžete dorazit už odpoledne, dáte si na terase nějaký ten chlazený drink, ochutnáte speciality z grilu, pozdravíte staré známé a hodíte se do pohody. O patro níže se pak o něco později pustíte do divokého tance, tak šetřete síly. Budete je potřebovat...  

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 23. července 2015 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Nika77 (techno.cz) a Pierre Urban (Radio 1).

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: http://www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016