PARTYINFO

 

CLUBBIN

Datum konání:
26.06.2015 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Mko
DJs:
JB & Flesh (CODE), Jindřich Vacek, Yorge, Ruslan Botsyurko, Michael Sedlický
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00
 
 
Párty Clubbin roztančí Plzeň společně s headlinery JB & Flesh

V pátek 26. června se v Plzni uskuteční další díl párty Clubbin, která prezentuje aktuální techno, tech house a deep house sound. Headlinery večera bude pražské duo JB & Flesh (CODE), o kterém je v poslední době slyšet stále častěji. Smyčky, samply a precizní mixování přináší do jejich setů nezaměnitelnou atmosféru. K sobě je přivedl téměř totožný styl mixování a cit pro výběr tracků. Za krátký čas se dostali do širšího podvědomí díky svému charakteristickému zvuku. V roce 2014 měli možnost vystoupit pro publikum na Apokalypyse, festivalu Svojšice nebo třeba v dánském klubu Culturebox. JB & FLESH jsou součástí projektu CODE, který organizuje úspěšné taneční párty a festivaly v České republice. Na letošní Citadele například doprovodí světovou ikonu minimal techna – Dubfire.

 

Na párty Clubbin během večera zahrají také plzeňští DJs Jindrich Vacek, Ruslan Botsyurko a pražská dvojka Yorge a Michael Sedlický.

Akce startuje úderem 20:00 v Mko Music Club & Bar v Plzni na adrese Divadelní 2 a potrvá až do brzkých ranních hodin. Vstup na akci je bezplatný a na baru na tebe čekají drinky za super ceny. 

Další informace najdete přímo na Facebook události, případně na Clubbin stránce.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016