PARTYINFO

 

BLUE LOUNGE

Datum konání:
26.06.2015 - pátek
Místo konání:
Praha - Podolka Yacht Klub
DJs:
Roman Rosi, Kaik, Tomics, Beee Beee
Popis:
start: 18:00
 
 
Také letos si můžete v Podolce užívat Blue Lounge

Rok s rokem se sešel a je tu opět krásný čas slunečných dní, dlouhých večerů, lehkovážných radostí a krátkých sukní. I letošní léto se horní terasa oblíbené restaurace Podolka promění v dějiště série večírků Blue Lounge.

 

Už v minulých letech jsme se přesvědčili, že když se spojí kouzlo tohoto krásného místa nad Vltavou, s hudbou hrající různými barvami a s usměvavými lidmi, vzniká skvělá atmosféra. A přesně na to samé se těšíme i tento rok.



Letošní Blue Lounge večírky budou probíhat vždy v pátek. Začínat budeme v 18:00 s hudbou klidnější, barevnou a letní, takovou, aby se celý uplynulý pracovní týden snadno házel za hlavu. Tomu určitě pomůže i místní vyhlášená kuchyně, nabízející speciality masové i bezmasé. Postupně se pak večer přehoupne do letního mejdanu, veselici na čerstvém vzduchu s energií, která je tomuto času tou nejvlastnější.

Blue lounge rezidenti, kterými jsou členové uskupení Bluesound a DJ Cubik, se budou na večírcích střídat a i letos dostanou prostor také hosté. Pozvání přijali tito naši oblíbenci:

Slater
Roman Rai
David Vlk
Tibi

Nezbývá než vás pozvat na zahajovací Blue Lounge této sezony, který se uskuteční v pátek 26.6. Těšíme se na vás.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016