PARTYINFO

 

GROOVE ON DA BEACH

Datum konání:
20.06.2015 - sobota
Místo konání:
Branžež - Bar Nebe
DJs:
Gazi (South Africa, Prague Sessions), Pat Heart (FR, Just Like That Music), Daniel Jones (U.S., RVAUnderground), Sanny (Deep Drink, Experiment Club), Yannick (Yannick | Markes Project), Thomiq (Baku Lounge), Martin DSC (Pekelnej Bar), Otik Von Hell (Pekelnej Bar), Myclick (Radio 1), Adlet (Pekelenej Bar), Pert (City Freezer), C´MOI (Pekelnej Bar)
Popis:
start: 13:00, vstup zdarma
 
 
Ojedinělá akce Groove On Da Beach již tuto sobotu v Baru Nebe

Tuto sobotu 20.6. se na Branžeži uskuteční warm-up party na druhý ročník MOOVE IT Open Airu, který se bude konat ​stejně jako loni také zde​ 28.8. - 30.8. Bar Nebe je hudební bar na pláži v obci Branžež v Českém Ráji. Okolí je bez nadsázky dechberoucí. Skály, jezero, krásná příroda ideální pro výlety a kola, zkrátka Ráj to na pohled. Nebe navíc leží přímo v kempu Křineč a vedle penzionu Křineč, takže nemusíte mít strach o nocleh. S hudbou, která vás čeká, tedy kombinace zn. ideál...

 

Celé odpoledne se ponese v duchu lounge pohoda jazz, začne se už po obědě v 13:00 a postupně se bude příběh vyvíjet až do ranních hodin. Sejde se tu 12 DJs, kteří mají k sobě hudebně blízko. V pestré hudební paletě uslyšíte ambient, chill, lounge, soul, jazz, deep house i nu disco, nebudou chybět ani old school vinyly.

Aby s vámi mohli pobýt i ti nejmenší, a aby se nenudili, máme pro ně připraveno malování na obličej nebo výtvarnou dílnu. Kromě hudby na vás čeká také beach volejbal, speciality na grillu a pokud počasí dovolí, i koupání. Akce je propojena s neziskovou organizaci Wontanara, která se zabývá rozvojovou spoluprácí se západoafrickou Guineou. Stará se zde o zdravotnictví, školy a má na starosti adopce na dálku. Můžete si zde koupit i ručně vyráběné předměty v duchu fair trade a podpořit tak konkrétní projekty. Vstup je zdarma.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016